FC Twente in Goor te sterk voor Turkse subtopper

Ruim 900 toeschouwers hebben FC Twente vanavond in Goor de eerste overwinning zien boeken op een betaald voetbalclub in de voorbereiding. Op het complex GFC waren de Tukkers met 3-0 te sterk voor het Turkse Göztepe SK. FC Twente kwam sterk voor de dag, en kwam in de eerste helft ook op voorsprong via debutant Aitor Cantalapiedra. Via de andere nieuwelingen Bapoh en Smith werd het uiteindelijk 3-0. Volgende week oefent FC Twente nog tegen Al-Taawoun FC. Dan is GFC wederom de gastheer voor in dit geval het laatste oefenduel van FC Twente.

Gerelateerde berichten

  • FC Twente sluit oefencampagne af met gelijkspel tegen Al-Taawon bij GFC10 augustus 2018 FC Twente sluit oefencampagne af met gelijkspel tegen Al-Taawon bij GFC Onder toeziend oog van 2.000 fans heeft FC Twente vanavond haar oefencampagne beëindigd. Op het veld van GFC werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen Al-Taawon uit Saoedi Arabië. Al in de […]
  • René Hake naar sponsoravond GFC26 september 2017 René Hake naar sponsoravond GFC Voorafgaand aan het jubileumweekend van GFC organiseert de Oudste Goorsche ook weer een sponsoravond met prominente voetbalgasten. Dit jaar heeft GFC trainer René Hake gestrikt. De […]
  • FC Twente speelt nog twee oefenduels bij GFC11 juli 2018 FC Twente speelt nog twee oefenduels bij GFC FC Twente komt nog twee oefenwedstrijden spelen op het hoofdveld van GFC. De Enschedese club komt op donderdag 2 augustus naar Goor om te spelen tegen het Turkse Göztepe SK. Op vrijdag 10 […]
  • FC Twente komt terug naar Goor2 juli 2017 FC Twente komt terug naar Goor FC Twente komt hoogstwaarschijnlijk volgende maand alweer terug naar Goor. De Eredivisionist is van plan om de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Espanyol af te werken op de velden van GFC […]
  • FC Twente-Espanyol live op Spaanse televisie1 augustus 2017 FC Twente-Espanyol live op Spaanse televisie De oefenwedstrijd FC Twente-Espanyol wordt morgen live uitgezonden via de Spaanse televisiezender TV3. Het sportkanaal van deze zender, Esport3, zal het duel, dat wordt gespeeld op […]