Halve Abraham voor Gerrit Hoekstra

Gerrit Hoekstra is volop in de race om een echte Abraham te worden. Vandaag is hij precies op de helft en siert de halve Abraham zijn voortuin. Met het natmaken zal het wel goed gaan, een biertje gaat er bij de jarige wel in. Gerrit wordt gefeliciteerd namens Audry, Maria, Pappe, Mamme en Bertina.

Gerelateerde berichten

  • Maria Slotboom in het zonnetje gezet9 juni 2018 Maria Slotboom in het zonnetje gezet Maria Slotboom is in sporthal De Mossendam in het zonnetje gezet vanwege het feit dat ze jarenlang als contactpersoon optrad namens GV Excelsior Goor. Sloltboom is minstens 25 jaar zeer […]
  • Frank Boswinkel ziet ook Abraham20 februari 2018 Frank Boswinkel ziet ook Abraham Voor Frank Boswinkel via deze weg ook de hartelijke felicitaties ter ere van zijn 50ste verjaardag.┬áDe buschauffeur van de OAD, die door heel Europa reist, had toch nog even tijd om […]
  • Willem Megens vijftig jaar15 juni 2018 Willem Megens vijftig jaar Een Abraham in de Waterstraat. Willem Megens is 50 jaar. De Bourgondier, voetbal- en muziekliefhebber zal deze mijlpaal ook te baat nemen om het leven weer te vieren. Met zijn vrienden en […]
  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]
  • Stefan de Braaf ziet Abraham18 april 2017 Stefan de Braaf ziet Abraham Zelf wil hij er niets van weten, maar er is geen ontkomen aan, vandaag klopt Abraham ook bij Stefan op de deur. De leider en steun en toeverlaat van het tweede van GFC kon rekenen op een […]