Politie vraagt opnieuw aandacht voor vermiste Isra

De politie van Overijssel heeft volgens RTV Oost vanavond opnieuw aandacht gevraagd voor de Goorse Isra Aksema. Zij wordt sinds 9 augustus 2004 vermist. De politie denkt dat Isra 14 jaar geleden is ontvoerd door haar vader Hasen Aksema, die destijds Isra’s moeder om het leven bracht. Isra was toen 3 lentes jong en – mits ze nog in leven is – zou ze nu 16 jaar oud zijn. Volgens de politie vluchtte vader Hasen naar Libië, waarbij hij Isra meenam. Hasen is bij vonnis van de Rechtbank Almelo van 14-11-2006 wegens moord bij verstek veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf. Om die reden staat hij op de Nationale Opsporingslijst en wordt hij nog altijd gezocht door de Nederlandse justitie. 

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • hasenalibie26 november 2013 Moordenaar Marisse op Nationale Opsporingslijst Hasen A., de man die in 2004 in een appartementencomplex aan de Markeloseweg in Goor zijn ex-vrouw Marisse van den Burg uit Goor om het leven bracht, wordt op de Nationale Opsporingslijst […]
  • hasen24 december 2013 Moordenaar Marisse gesignaleerd De moordenaar van Marisse van den Burg, Hasen Amhased Aksema, is door een aantal mensen onlangs nog gezien. Dat meldde het televisieprogramma Opsporing Verzocht gisteravond. In totaal zijn […]
  • Poging tot beroving na Sinterklaasintocht bij De Reggehof20 november 2017 Poging tot beroving na Sinterklaasintocht bij De Reggehof Twee jonge meiden van 9 en 10 jaar oud zijn gisteren, naar eigen zeggen, bijna beroofd van een mobiele telefoon op het Schoolfeestplein voor De Reggehof. De twee zaten buiten na […]