Groeten uit…

Hoewel de bouwvak nog maar net is begonnen én ook een groot aantal Gorenaren thuis zal blijven, is de zomervakantie op locatie voor veel plaatsgenoten begonnen. De eersten zijn al uitgevlogen naar hun vakantieoord. En op Facebook worden veel mensen al lekker gemaakt met pikante plaatjes op zonnige stranden en fraaie oorden. Ben jij op een idyllische, exotische of epische plek of bivakkeer je gewoon in het Twentse land; stuur dan uw vakantiekiek op naar redactie@nullgoorsnieuws.nl. Ook foto’s van gestapelde kratten bier en de Schoolfeestvlag zijn welkom. En zeg eens eerlijk dat is toch veel leuker dan een klassieke ansichtkaart. Al is deze kaart uit 1952 wel de absolute klassieker van onze Reggestad.

Gerelateerde berichten

  • Waar vier jij vakantie? Stuur je foto in….16 juli 2016 Waar vier jij vakantie? Stuur je foto in…. Hoewel de bouwvak nog moet beginnen én ook een groot aantal Gorenaren thuis zal blijven, is de zomervakantie op locatie voor veel plaatsgenoten begonnen. De eersten zijn al uitgevlogen […]
  • babes op vakantie12 juli 2012 Waar viert u vakantie? Ook Goor maakt zich langzamerhand op voor de zomervakantie. En net als de overige landgenoten trekken ook dit jaar weer veel plaatsgenoten naar het buitenland. Maar is dit door de crisis […]
  • Kolbe mist competitiestart met Hector1 september 2014 Kolbe mist competitiestart met Hector Hector moet het komende zondag in de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen doen zonder Daniël Kolbe (foto). De goalie kreeg gisteren een directe rode kaart in het bekerduel […]
  • Malle ist nur einmal im Jahr…30 juli 2016 Malle ist nur einmal im Jahr… Nu het dit weekend rustig is op theatergebied, kunnen tientallen Goorse jongeren vanavond in alle rust hun koffers pakken voor een welverdiende vakantie. Een heel peloton Goorsen zoekt […]
  • babes op vakantie11 juli 2013 Vakantiekiekjes….. Hoewel de bouwvak nog moet beginnen én enkele Gorenaren thuis zullen blijven, is de zomervakantie op locatie voor veel plaatsgenoten begonnen. De eerste inwoners zijn al uitgevlogen naar […]