Ook Goor kleurt roze in de hoofdstad

Gorenaren, je ziet ze altijd en overal. Zeker als het gaat om feestjes. En dus ontbreekt het lokale sausje vandaag niet bij de Gay Parade in Amsterdam. In onze hoofdstad zijn tientallen Gorenaren afgekomen op het jaarlijkse homofeestje. Een aantal is aan het werk zoals Janno Klein Horsman van Twinxx, maar het grootste deel dompelt zich onder in het uitbundige feestgedruis met bier.

Gerelateerde berichten

  • Ook Goor kleurt roze in onze hoofdstad1 augustus 2015 Ook Goor kleurt roze in onze hoofdstad Gorenaren, je ziet ze altijd en overal. Zeker als het gaat om feestjes. En dus ontbreekt het lokale sausje vandaag niet bij de Gay Parade in Amsterdam. In onze hoofdstad zijn tientallen […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • reguliersdwarsstraat4 augustus 2012 Gorenaren actief tijdens Gay Pride Een grote groep Gorenaren is vandaag aan het werk tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Op bijna alle fronten wordt het enorme botenfeest ondersteund op het Rembrandtplein en in de […]
  • Gorenaar op jacht naar nationale titel Mister Gay4 september 2012 Gorenaar op jacht naar nationale titel Mister Gay Robin Busscher (foto) is doorgedrongen tot de halve eindstrijd van de Mister Gay Verkiezing. De Gorenaar, inmiddels woonachtig in Hilversum, hoopt zich de komende periode te profileren als […]
  • In parade naar Het Kukelnest voor Palmpasen26 maart 2018 In parade naar Het Kukelnest voor Palmpasen Het is al jaren een niet meer weg te denken traditie op de zondag voor Pasen: met een zelfgemaakte palmpaasstok in optocht door het Goorse centrum, richting kinderboerderij Het Kukelnest. […]