Politie opent zoektocht naar fietsstropers

Het is momenteel één der belangrijkste taken voor de lokale Hermandad: Het opsnorren van fietsendieven. Afgelopen week was het weer eens raak op het station. En ook zijn twee oudere bewoners van de Malberg slachtoffer geworden van accuvandalen. Uit de elektrische fietsen zijn accu’s ontvreemd. De politie roept mensen om die iets hebben waargenomen zich te melden: 0900-8844. Voor de fietseigenaren zit er tot die tijd niets anders op dan te trappen.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Fietsendieven weer erg actief1 juni 2016 Fietsendieven weer erg actief Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. […]
  • Extra politiecontroles op fietsverlichting…1 november 2016 Extra politiecontroles op fietsverlichting… De politie gaat in Goor in de komende periode de nadruk leggen op het controleren op de verlichting bij fietsen. Dit onder de noemer: 'We zien je graag de komende tijd...' In de komende […]
  • Drie fietsen gestolen in Goor13 april 2018 Drie fietsen gestolen in Goor In de afgelopen week zijn bij de politie drie aangiftes binnengekomen van gestolen fietsen. Vorige week vrijdagmiddag werd een tweewieler gestolen vanuit de Stationslaan terwijl afgelopen […]
  • Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor30 juni 2018 Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor Het stelen van fietsen blijft in het Goorse een zorgenkindje. Ook in de afgelopen weken zijn er weer diverse tweewielers weggenomen, zo meldt de politie Hof van Twente. Deze vraagt om […]