Inschrijving Open Goorse geopend

TV De Mossendam en De Goorse Tennisclub organiseren zoals ieder jaar wederom de Open Goorse Tenniskampioenschappen. De 32 editie van de ‘Open Goorse’ vindt plaats in de week van 3 t/m 9 september. De wedstrijden worden zowel op gravel (De Mossendam) als kunstgras (GTC) afgewerkt. Inschrijving gebeurt via deze link en kan t/m dinsdag 28 augustus.

Gerelateerde berichten

  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]
  • Inschrijving Open Goorse gestart4 augustus 2015 Inschrijving Open Goorse gestart Van zondag 23 tot en met zondag 30 augustus 2015 vinden weer de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen plaats. Dit toernooi wordt al jaren door beide tennisverenigingen  uit ’t […]
  • Inschrijving voor Open Goorse gestart9 augustus 2016 Inschrijving voor Open Goorse gestart Van maandag 29 augustus tot en met zondag 4 september organiseren Tennisvereniging de Mossendam en de Goorse Tennis Club de Landhuisliving Open Goorse, een jaarlijks terugkerend open […]
  • Lokaal succes bij drukbezette Open Goorse11 september 2017 Lokaal succes bij drukbezette Open Goorse Bert Relker en Joris Sikking hebben beslag gelegd op de winst in De Spiraal Open Goorse 2017. Het tennisduo uit Goor zegevierde in de categorie herendubbel 4 en versloeg in de eindstrijd […]
  • Inschrijving voor dubbeltoernooi GTC geopend25 januari 2017 Inschrijving voor dubbeltoernooi GTC geopend Van 12 tot en met 19 maart wordt het jaarlijkse kunstgras dubbeltoernooi weer gehouden op de banen van de GTC aan de Diepenheimseweg in Goor. Daarvoor is nu de inschrijving geopend. Dat […]