Dagvoorziening Binnenhof genoot van barbecue

Vrijwilliger Arjan en zijn vrouw Carla hebben afgelopen donderdag de deelnemers van Dagvoorziening Binnenhof getrakteerd op een overheerlijke barbecue. Bij een temperatuur van 32 graden werd het vlees buiten bereid terwijl de ouderen vanwege de hitte binnen, in de van airconditioning voorziene gemeenschapsruimte, werden vermaakt. Arjan schotelde de deelnemers een complete maaltijd voor, als toetje was er een verfrissend ijsje met aardbeien. Het gezellige samenzijn werd afgesloten met een dankwoord voor “kok” Arjan en zijn vrouw. 

 

Gerelateerde berichten

  • Boodschappentas gestolen ingang Lidl (Update)30 april 2013 Boodschappentas gestolen ingang Lidl (Update) Maandagmiddag is rond 16:30 uur een jute boodschappentas met inhoud gestolen. De eigenaar had de tas achter haar fiets gezet, die naast de ingang van de Lidl stond. In een aansluitend […]
  • Carla du Plessis in de spagaat voor Sarah18 juni 2016 Carla du Plessis in de spagaat voor Sarah Carla du Plessis viert vandaag haar 50ste verjaardag. Haar getrainde body is nog steeds in "good shape", een spagaat in de voor deze mijlpaal sportief ingerichte tuin doet ze nog met het […]
  • Hendrik en Charlene 12,5 jaar samen29 maart 2014 Hendrik en Charlene 12,5 jaar samen Hendrik Bartelds en zijn Charlene vieren vandaag hun 12,5 jaar samenzijn. Voor Charlene is het dubbel feest, vandaag is ze 32 jaar geworden. Ze kunnen de biertjes koud zetten, de familie […]
  • Carla Morsink 50 jaar3 juli 2011 Carla Morsink 50 jaar Carla Morsink heeft dit weekend haar 50-jarige verjaardag gevierd. Dankzij de inzet van buren, familie en vrienden werd de tuin versierd met 6 klassieke poppen. Carla van harte proficiat […]
  • Carla Baan viert 40ste verjaardag25 januari 2016 Carla Baan viert 40ste verjaardag Carla Baan, de trouwe vrijwilligster van buurthuis 't Gijmink, is vandaag 40 jaar geworden. Namens haar man Marco, de vrienden en alle leden van buurtvereniging 't Gijmink wordt Carla van […]