Hector 8 zoekt grensrechter en zet ludieke ‘vlagature’ online

Een ludieke actie van de voetballers van het achtste elftal van Hector. Zij zijn op zoek naar een nieuwe grensrechter en hebben om die reden een heuse ‘vlagature’ de deur uitgedaan via hun Facebookpagina. Als vlagger toetreden tot dit bonte gezelschap gebeurt echter niet zomaar. Zo moet de grensrechter voldoen aan enkele opmerkelijke eisen. In de ochtend met een alcoholpromillage van 1,5 in staat zijn om het bed uit te stappen, is een vereiste. Tevens moet er beschikt worden over een dikke huid: ‘Wij vragen iemand die er tegen kan om 90 minuten lang door 22 man verrot gescholden te worden’, luidt een andere voorwaarde. Aan publiciteit geen gebrek voor Hector 8. Het bericht ging viral; onder meer Dumpert en RTV Oost zagen er nieuwswaarde in.

Gerelateerde berichten

  • Hector 8 in race voor meest amateuristische teamfoto30 april 2018 Hector 8 in race voor meest amateuristische teamfoto Een hilarische teamfoto van het achtste elftal van SV Hector is in de race voor meest amateuristische teamfoto van Nederland. De verkiezing is uigeschreven door de makers van Santos, een […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Van tieneridool tot vlaggenist…21 november 2016 Van tieneridool tot vlaggenist… Een opmerkelijke carri√®reswitch van Daan Zwierink. De Goorse zanger stapte onlangs uit het showbizz-leven na een aantal uiterst succesvolle jaren met de boyband Mainstreet en gooit nu […]
  • Kerkdiensten, voetbal, vuur en volop muziek tijdens Pasen14 april 2017 Kerkdiensten, voetbal, vuur en volop muziek tijdens Pasen Het Paasweekeinde staat voor de deur en dan staat de evenementenkalender traditioneel vol. Zo zijn er diverse Paasdiensten in de Goorse kerken en moeten ook de Goorse voetbalclubs volop […]
  • Twenthe mogelijk toch tegen Hector in finale nacompetitie17 mei 2016 Twenthe mogelijk toch tegen Hector in finale nacompetitie De KNVB heeft een aanpassing gedaan in het schema van de nacompetitie waardoor sv Hector niet tegen het Enschedese Vogido speelt in een eventuele finale maar tegen stadsgenoot Twenthe. […]