Henk-Jan Reef viert 50ste verjaardag

Henk-Jan Reef voegt zich vandaag bij de club van 50. Gisteravond werd zijn tuin versierd met een bonte verzameling van allerhande prullaria. Vandaag kan de kurk van de fles! Namens de vrienden en Hector 4 wordt Henk-Jan van harte gefeliciteerd met zijn verjaardag.

Gerelateerde berichten

  • Herma Harperink viert 50ste verjaardag23 oktober 2017 Herma Harperink viert 50ste verjaardag Herma Harperink is ook toegetreden tot de club van 50. Afgelopen weekend is deze mijlpaal samen met de familie en vrienden groots gevierd bij Buddy`s. Ook via deze weg wordt Herma van […]
  • Jon Markerink bij de club van vijftig13 oktober 2017 Jon Markerink bij de club van vijftig De aanblik van de tuin van Jon Markerink verraadt direct zijn pas verkregen lidmaatschap bij de club van 50. Poppen en spandoeken met ludieke teksten sieren zijn tuin. Namens de familie, […]
  • Abraham voor René Koebrugge25 mei 2018 Abraham voor René Koebrugge René Koebrugge heeft zich deze week bij de club van 50 gevoegd. Zowel bij zijn bedrijf als bij zijn woning werd hij verrast met de gebruikelijke versierselen. Namens de feestvierende meute […]
  • Marita Haverkate ziet Sarah vandaag11 februari 2016 Marita Haverkate ziet Sarah vandaag Voor Marita Haverkate was gisteren een hele meute in de weer om haar huis te versieren met een Sarah en spandoeken, vanaf vandaag mag Marita zich ook tot de club van vijftig rekenen. Het […]
  • ‘Goalie’ Dick Siepman ziet vandaag Abraham26 augustus 2015 ‘Goalie’ Dick Siepman ziet vandaag Abraham Dick Siepman treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. Met grote inzet is de sportieve Dick nog steeds de sluitpost bij zijn club WVV '34. Namens de familie, vrienden, bekenden en […]