Ook huis van Tessa verwoest op Lombok

Na de schriktoestanden over de Goorse reizigers Eric en Thom op Lombok, kwam ook een oproep van de familie van Tessa van Rinsum, het nichtje van Eric van den Burg. De van oorsprong Goorse maakt een nachtmerrie door op het eiland, dat is getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Tessa woont in het gebied met haar Indonesische man en twee dochters (2 en 9 jaar). Het huis is ingestort en onbewoonbaar. Met dertig buren worden ze opgevangen in een provisorische tent. De familie heeft nu een inzamelingsactie op touw gezet om haar te helpen.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren zitten vast op Lombok na aardbeving: ”Totale chaos”7 augustus 2018 Gorenaren zitten vast op Lombok na aardbeving: ”Totale chaos” De Goorse Thom Kuipers en zijn vriendin Noortje Wolters zitten na de zware aardbeving vast op het Indonesische eiland Lombok. Het stel zat te eten in restaurant op het nabijgelegen eiland […]
  • Goorsche jongens voor Serious Request…21 december 2016 Goorsche jongens voor Serious Request… Het grootste gedeelte van de vrije tijd die een achttal jonge Gorenaren op dit moment hebben gaat in de verkoop van lootjes om geld bijeen te brengen voor Serious Request. De Goorse […]
  • Een kloddertje roze hier…12 augustus 2017 Een kloddertje roze hier… Zoals Tante Til uit de nostalgische kinderserie 'De familie Knots' zou zeggen: "Een kloddertje roze hier en een kloddertje roze daar...". Vanmiddag deed dat opgeld in het tot atelier […]
  • Doesgoor verfraaid met Cruijff-court en Jeu de de Boules-banen7 juli 2017 Doesgoor verfraaid met Cruijff-court en Jeu de de Boules-banen Sportpark Het Doesgoor is weer een stukje fraaier geworden. Na de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld- en grashoofdveld, de bouw van nieuwe kleedkamers én de uitbreiding van de […]
  • Thom wil zijn voetbal terug (Update)3 juni 2015 Thom wil zijn voetbal terug (Update) Thom Harmsel is zijn favoriete voetbal kwijt. Elke middag wordt er na schooltijd fanatiek gevoetbald op het plein van de Prins Constantijnschool. Daarbij is de Puma-bal, gistermiddag 2 […]