Brandje groenstrook Van Hoevellstraat snel geblust

De aanhoudende droogte blijft ook in het Goorse voor problemen zorgen. Vanmiddag vloog een groenstrook in de Van Hoevellstraat in brand. De hulpdiensten konden de brand eenvoudig blussen, waardoor de schade beperkt bleef. Hoe de brand is ontstaan in niet bekend.

Foto`s: Hof van Twente fotografie

Gerelateerde berichten

  • Bermbrand langs Deldensestraat snel geblust23 juli 2018 Bermbrand langs Deldensestraat snel geblust Een beginnende bermbrand langs de parallelweg aan de Deldensestraat, ter hoogte van het Boake-terrein, is aan het eind van de middag door adequaat handelen van de brandweer snel geblust. […]
  • Brandweer Hengelo schiet te hulp bij brand in Laarstraat14 september 2017 Brandweer Hengelo schiet te hulp bij brand in Laarstraat Rond de klok van 22:00 uur rukte de brandweer uit voor een schoorsteenbrand in de Laarstraat. Een opgeroepen hoogwerker weigerde naar verluidt dienst, waardoor de brandweer uit Hengelo in […]
  • Fietser gewond na val in de Kerkstraat26 mei 2018 Fietser gewond na val in de Kerkstraat In de vroege avond is in de Kerkstraat een fietser ten val geraakt. De fietser raakte gewond en is per ambulance voor nader onderzoek afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval, dat […]
  • Gemeente roept op tot deelname fietsonderzoek14 september 2017 Gemeente roept op tot deelname fietsonderzoek Komende maandag (18 september) gaat de Nationale Fiets Telweek van start en wethouder Harry Scholten van de gemeente Hof van Twente (foto) hoopt dat ook de inwoners van Goor en de overige […]
  • Brand in schuur van Coeverdenstraat17 juni 2018 Brand in schuur van Coeverdenstraat In de Goorse van Coeverdenstraat is vanmiddag brand uitgebroken in een schuurtje achter een van de duplexwoningen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De Goorse brandweer was snel ter […]