Ellen Jansen trefzeker bij officiële debuut voor Ajax

Ellen Jansen heeft haar officiële debuut bij Ajax opgeluisterd met een treffer. De Goorse voetbalster, die tot afgelopen zomer jarenlang het shirt van FC Twente droeg, vond het net tijdens het eerste Champions League-kwalificatieduel met het Ierse Wexford Youths (4-1). Jansen nam de 2-1 voor haar rekening door een afgemeten voorzet tegen de touwen te koppen. Ajax speelt vrijdag tegen de Noord-Ierse club Linfield en sluit de kwalificatiegroep maandag af tegen Thór uit IJsland. De tien groepswinnaars en de twee beste nummers twee plaatsen zeker van een plek in de eerste knock-outronde van de Champions League. Hiervoor zijn de twintig beste clubs van Europa al geplaatst. 

Gerelateerde berichten

  • “Ellen Jansen de ideale spits voor Ajax”25 mei 2018 “Ellen Jansen de ideale spits voor Ajax” Het is de meeste besproken binnenlandse transfer in het vrouwenvoetbal. Ellen Jansen vertegenwoordigt volgend jaar de clubkleuren van Ajax. De 25-jarige international uit Goor is in haar […]
  • Ellen Jansen van FC Twente naar Ajax24 mei 2018 Ellen Jansen van FC Twente naar Ajax Het hing al geruime tijd in de lucht, maar nu vanmiddag kwam er witte rook uit de Johan Cruijff ArenA. Ellen Jansen voetbalt na de zomer voor Ajax. De 25-jarige voetbalster uit Goor […]
  • Invalster Ellen Jansen boekt overtuigende WK-kwalificatiezege met Oranje9 juni 2018 Invalster Ellen Jansen boekt overtuigende WK-kwalificatiezege met Oranje Waar voor velen het seizoen ten einde is, voetbalt Ellen Jansen vrolijk verder. In het shirt van Oranje boekte de Goorse spits gisteravond in de WK-kwalificatie een overtuigende zege op […]
  • Ellen Jansen scoort met Ajax twee keer tegen FC Twente21 september 2018 Ellen Jansen scoort met Ajax twee keer tegen FC Twente Ellen Jansen scoorde vanavond twee keer in het uitduel met de FC Twente vrouwen. De in Goor woonachtige aanvalster die deze zomer de overstap maakte van Twente naar Ajax had de bal al na […]
  • Jansen met Ajax naar laatste 16 Champions League27 september 2018 Jansen met Ajax naar laatste 16 Champions League Ellen Jansen heeft gisteren met het vrouwenteam van Ajax de achtste finale van de Womens Champion League bereikt. De Goorse won gisteravond in Tsjechië met 1-2 van Sparta Praag nadat in […]