Forse tak valt naar beneden op het Heeckeren door droogte

Een flinke knal laat op de avond op het Heeckeren. Daar schrok de buurt dinsdagavond iets voor elven wakker nadat er een stevige tak naar beneden viel. Niemand raakte gewond. Dat de tak losliet is een pijnlijk gevolg van de zengende hitte en aanhoudende droogte waar ons land al geruime tijd last van heeft. Buurtbewoners hebben recent de gemeente geïnformeerd middels een brief. Volgens hen is het namelijk een kwestie van tijd voor de overige takken het asfalt kussen.

Gerelateerde berichten

  • Clubs mogen voorlopig niet meer spelen op natuurgras27 juli 2018 Clubs mogen voorlopig niet meer spelen op natuurgras Sportclubs in Goor en de overige kernen in de Hof moeten de grasvelden gaan sparen. De gemeente heeft de clubs een brief gestuurd met een prangend verzoek om zoveel als mogelijk de duels […]
  • Gemeente neemt verzakkingen Heeckeren onder handen6 juli 2015 Gemeente neemt verzakkingen Heeckeren onder handen De straten Ensink en Wanyng op het Heeckeren worden onder handen genomen door de gemeente. De reden zijn verzakkingen in de straten, waarover omwonenden hebben geklaagd bij de gemeente. Op […]
  • Vissen vechten voor hun leven, regen komt als geroepen10 juli 2018 Vissen vechten voor hun leven, regen komt als geroepen Het is droog, extreem droog. En dat levert ook in Goor en omgeving problemen op. Vruchtbare akkers zijn omgedoopt tot verdorde woestijngronden. Én ook vijvers en beekjes zijn vrijwel van […]
  • Trein botst op omgewaaide boom3 januari 2018 Trein botst op omgewaaide boom Een trein is vanochtend zwaar beschadigd geraakt na deze langs de Grensweg bij Goor hard op een omgewaaide boom botste. Het ongeluk gebeurde rond 05:40 uur. Op dat moment zaten er geen […]
  • Brand op kerkhof door verbranden onkruid (UPDATE)30 juli 2018 Brand op kerkhof door verbranden onkruid (UPDATE) De Goorse brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een melding van een brand op het oude kerkhof aan de Herman Heijermanstraat. Daar bleek een groot stuk groen vlam te hebben gevat. Een […]