Gevaarlijke situaties op N346 bij Delden-Oost door defecte verkeerslichten

Oppassen geblazen bij de afslag Delden-Oost op de provinciale weg N346. Daar ontstaan de laatste tijd gevaarlijke situaties door het uitvallen van de verkeerslichten. Als de verkeerslichten niet werken remmen voertuigen niet af en wordt er volgens Van Berkel zelfs extra gas gegeven. Dat vertelt Alco van Berkel van hotel-restaurant Carelshaven tegenover TC Tubantia. De uitlatingen van Van Berkel zijn gebaseerd op de verhalen die zijn gasten hem vertellen. Zo brandde er enkele dagen geleden onder meer géén oranje licht, waardoor bestuurders niet gewaarschuwd worden. De politie is op de hoogte van de huidige situatie. Foto: Google Maps

Gerelateerde berichten

  • Weer ongeval De Poste24 oktober 2015 Weer ongeval De Poste Het was weer eens raak bij De Poste. Daar knalden vanochtend meerdere auto's tegen elkaar. Eén auto liep daarbij zware blikschade op. Persoonlijk letsel was er, voor zover bekend, niet. […]
  • Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker12 mei 2016 Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker Een 51-jarige Gorenaar is vanochtend in het Gelderse Zevenaar zwaar gewond geraakt bij een ongeluk met een hoogwerker. Daarbij kwam een 22-jarige man uit Oldebroek om het leven. De […]
  • Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten4 juli 2017 Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten De provinciale weg N346 tussen Goor en Hengelo wordt van maandag 24 juli tot en met zaterdag 29 juli voor een deel volledig afgesloten voor werkzaamheden aan het wegdek. Dat is bekend […]
  • Lantaarnpalen gaan uit maar blijven wel staan6 november 2020 Lantaarnpalen gaan uit maar blijven wel staan Het voorgenomen besluit om een groot aantal lantaarnpalen weg te halen op de provinciale wegen is voorlopig van de baan. De Provincie Overijssel had al besloten om de palen te verwijderen […]
  • Het wordt donker tussen Goor en Hengelo7 oktober 2020 Het wordt donker tussen Goor en Hengelo De lantaarnpalen langs de N346 tussen Goor en Hengelo worden in de komende tijd weggehaald. De Provincie Overijssel schrapt de lichtmasten omdat ze daar niet meer nodig zouden zijn. […]