Open dag sv Hector een week later

De Open Dag van SV Hector is een week verplaatst naar 8 september. De groen-witten hadden aanvankelijk de deuren geopend op zaterdag 1 september, maar de club heeft nu bepaald dat het beter is voor de agenda om het een weekje op te schuiven.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hoftoernooi volgende klus voor GFC3 augustus 2017 Hoftoernooi volgende klus voor GFC Na de succesvolle organisatie van de twee oefenduels van FC Twente richt GFC zich nu op de volgende klus in dit jubileumjaar. De 'Oudste Goorsche' is namelijk op vrijdag 1 september […]
  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector1 september 2017 Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector Hector pakt dit jaar groots uit om het eenieder naar de zin te maken tijdens de Open Dag, morgen op sportpark 't Doesgoor. Zo is er onder meer een groot voetbal-dartbord en innovatieve […]
  • Emos-Hector als enige afgelast19 februari 2017 Emos-Hector als enige afgelast Het duel in de vierde klasse B tussen Emos en sv Hector gaat niet door. Het veld van de club in Enschede blijkt niet goed genoeg om op te spelen. Saillant is wel dat het de enige […]