Kiekeboe: Trouwen in stijl

Een opmerkelijk sprookjeshuwelijk van twee excentrieke plaatsgenoten. Nemo van Velsen en Dana Raluca zijn vanaf nu in de echt verbonden. Een jaar geleden ging Nemo als bedrijfsleider van Kiekeboe op de knieën voor zijn Dana. Dat gebeurde tijdens de feestelijke opening van de kringloopwinkel in Goor. Vrienden en een deel van de familie kwam over uit Roemenië, om Dana te verrassen met haar huwelijk. Het feest was in naar eigen zeggen  gypsy/circus-stijl en de huwelijksvoltrekking en het middagfeest werd gehouden op het terrein van Kiekeboe. De huwelijksvoltrekking vond plaats onder de grote bomen op het terrein met allemaal Kiekeboe-attribunten. Het avondfeest was wel in Markelo. Via deze weg wil het personeel hen nog feliciteren.

Gerelateerde berichten

  • Jan Henk en Annemieke getrouwd!12 september 2016 Jan Henk en Annemieke getrouwd! Feest bij Jan Henk Reef en Annemieke Post. Ze hebben de liefde bezegeld en zijn in het huwelijk getreden. Samen met familie, buren en vrienden is dit feest gevierd aan de Heijinksweg in […]
  • Kiekeboe schenkt en zoekt vrijwilligers11 januari 2019 Kiekeboe schenkt en zoekt vrijwilligers De weldoeners van Kringloopwinkel Kiekeboe ondersteunen goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van dieren. In december kreeg Akka's Ganzenparadijs een donatie van € 250 en nu […]
  • Jelle Klaasen gaat trouwen30 januari 2018 Jelle Klaasen gaat trouwen Jelle Klaasen gaat trouwen. De Goorse topdarter maakte dat bekend in een (Engelstalig) interview met zijn nieuwe sponsor Unicorn, een grote speler op het gebied van darts-benodigdheden. De […]
  • Pokemon-figuren trouwen in raadszaal14 juli 2016 Pokemon-figuren trouwen in raadszaal De Pokemon-hype heeft ook inmiddels ook bezit genomen van het Goorse gemeentehuis en de ambtenaren die daar werken. Vandaag werd op Twitter een foto gepost van twee 'te vangen' figuurtjes […]
  • Goor kringloopwalhalla van de regio ?18 maart 2018 Goor kringloopwalhalla van de regio ? Na de brand bij Wawollie bijna twee jaar geleden, moesten de Gorenaren nog geruime tijd naar andere plaatsen om tweede-hands waren te kunnen kopen maar dat is na de opening van Kiekeboe op […]