Aanmelding Dikke Banden Race Goor geopend

Op je eigen fiets zo hard mogelijk door het centrum van Goor racen, op een afgezet parcours en met veel publiek langs de kant. Wie wil dat nu niet? Met die gedachte hoopt de Goorse wielerronde weer veel kinderen enthousiast te maken om op zaterdag 1 september deel te nemen aan de Dikke Banden Race. Met liefst tachtig deelnemers was de editie van 2017 een groot succes. Dit jaar worden nog meer kinderen verwacht en aanmelden via internet is al mogelijk.

De Dikke Banden Race is net als vorig jaar de opening van de Ronde van Goor. Om 16.30 uur gaan de kinderen van start die geboren 2010 en 2011. Zij rijden één ronde over het wielerparcours. Aansluitend worden de wedstrijden voor kinderen geboren in 2008 en 2009 en kinderen geboren in 2006 en 2007 verreden. Die twee leeftijdscategorieën rijden allebei twee ronden. Alle informatie over de Dikke Banden Race is op de site van de Ronde van Goor te vinden.

Meld je vast aan
Aanmelden voor de Dikke Banden Race is mogelijk via het mailadres dikkebandenrace@nullrondevangoor.nl. Meld je je aan, dan moet je in de mail je volledige naam, woonplaats en geboortedatum vermelden. Deelname is gratis. De organisatie verzoekt in verband met de verwachtte opkomst om in te schrijven per mail en dat kan tot en met 30 augustus. Ter plekke aanmelden bij Cafe de Ster, waar tijdens de wielerronde het inschrijfbureau gevestigd is, kan echter ook nog. Dat kan dan tot een half uur voor de start, evenals het ophalen van je rugnummer.

Wielerronde en Cityrun
Na afloop van de Dikke Banden Race gaat de wielerronde vanaf 17.30 uur verder met de wielerkoers voor vrouwen. Daarna wordt om 19.00 uur het startschot gegeven voor de wedstrijd voor mannen. Om 21.15 uur gaat de eerste editie van de AV Goor Cityrun by Night van start, een loopwedstrijd over 3,2 kilometer, waarvan de inschrijving ook geopend is.

Gerelateerde berichten

  • Regionale toprenners in Ronde van Goor29 augustus 2018 Regionale toprenners in Ronde van Goor Aan de Ronde van Goor doen komende zaterdag opnieuw de beste wielrenners uit de regio mee, die niet rijden voor een professional team. Daarmee heeft de wielerkoers door het Goorse […]
  • Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente13 augustus 2018 Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente Goorse hardlopers die op zaterdag 1 september deelnemen aan de AV Goor Cityrun by Night maken kans op een extra prijs. De organisatie van de hardloopwedstrijd door het Goorse stadshart […]
  • Hardloopwedstrijd in centrum Goor op 1 september3 juli 2018 Hardloopwedstrijd in centrum Goor op 1 september Er komt een hardloopwedstrijd in het centrum voor Goor, aansluitend op de Goorse wielerronde van zaterdag 1 september. De AV Goor Cityrun by Night zal die dag om 21.15 uur worden […]
  • Marit Cent verrast met vijfde plaats in Oldenzaal28 augustus 2017 Marit Cent verrast met vijfde plaats in Oldenzaal Het Goorse wielertalent Marit Cent komt in een goede vorm naar haar thuiswedstrijd, de Ronde van Goor van aankomende zaterdag. In de Ronde van Oldenzaal, die uitliep op een massasprint, […]
  • Peetoom en Te Stroet winnen Goorse wielerronde2 september 2017 Peetoom en Te Stroet winnen Goorse wielerronde Kirsten Peetoom en Rens te Stroet zijn zaterdagavond de winnaars geworden van de Ronde van Goor. Peetoom, woonachtig in het Limburgse Bunde en vorig jaar al tweede in Goor, wist de […]