FC Twente sluit oefencampagne af met gelijkspel tegen Al-Taawon bij GFC

Onder toeziend oog van 2.000 fans heeft FC Twente vanavond haar oefencampagne beëindigd. Op het veld van GFC werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen Al-Taawon uit Saoedi Arabië. Al in de derde minuut kwamen de Enschedeërs op achterstand door een benutte strafschop van Benites. Het duurde niet lang voor de stand weer gelijk werd getrokken. Nog binnen tien minuten produceerde Matthew Smith de 1-1. Toch zocht FC Twente met een achterstand de kleedkamers op. Benites, die wederom vanaf elf meter mocht aanleggen, tekende voor de 1-2. Vroeg in het tweede bedrijf was Aitor Cantalapiedra er als de kippen bij om de 2-2 voor zijn rekening te nemen. In het restant van het duel bleven de kansen schaars, maar was het Al-Taawon dat de grootste mogelijkheid kreeg om de overwinning over de streep te trekken. Benites mocht voor de derde keer een penalty nemen, maar ditmaal pareerde Joël Drommel zijn inzet. Doelpunten vielen er niet meer, waardoor het duel in 2-2 eindigde.   

Gerelateerde berichten

  • FC Twente in Goor te sterk voor Turkse subtopper2 augustus 2018 FC Twente in Goor te sterk voor Turkse subtopper Ruim 900 toeschouwers hebben FC Twente vanavond in Goor de eerste overwinning zien boeken op een betaald voetbalclub in de voorbereiding. Op het complex GFC waren de Tukkers met 3-0 te […]
  • FC Twente zegeviert opnieuw over GFC tijdens seizoensouverture: 0-103 juli 2018 FC Twente zegeviert opnieuw over GFC tijdens seizoensouverture: 0-10 Na weken van voorbereiding was het vanavond dan eindelijk zover: net als een jaar geleden had GFC wederom de eer om de eerste tegenstander in de oefencampagne van FC Twente te zijn. Op een […]
  • FC Twente-Espanyol live op Spaanse televisie1 augustus 2017 FC Twente-Espanyol live op Spaanse televisie De oefenwedstrijd FC Twente-Espanyol wordt morgen live uitgezonden via de Spaanse televisiezender TV3. Het sportkanaal van deze zender, Esport3, zal het duel, dat wordt gespeeld op […]
  • Dortmund wint GFC-toernooi na strafschoppen20 oktober 2015 Dortmund wint GFC-toernooi na strafschoppen De talentvolle C-jeugd van Borussia Dortmund heeft vandaag het internationale C-jeugdtoernooi van GFC gewonnen. De Duitsers wonnen na strafschoppen van AZ uit Alkmaar nadat het in de […]
  • Heet potje in de Goorse regen…2 augustus 2017 Heet potje in de Goorse regen… Het oefenduel tussen FC Twente en Espanyol is vanavond geeindigd zoals het begon. Op het Goorse sportpark Heeckeren was het echter allerminst saai. Na een aantrekkelijke eerste helft met […]