Kringloopwinkel helpt ezels op Bonaire

Kringloopwinkel Kiekeboe heeft een deel van de opbrengst van de verkoop gedoneerd aan AnimalsToday. Dit is een netwerk dat bestaat uit mensen die opkomen voor dier, natuur en milieu. Het bedrag van €500 komt ten goede aan de Donkey Sanctuary, een stichting die zich inzet voor ezels op Bonaire. Deze ezels zijn een erfenis van de Spanjaarden, die de dieren in de 17e eeuw importeerden om te gebruiken bij zware werkzaamheden. Sinds de dieren, 600 ingetal, niet meer nodig zijn, lopen ze vrij rond op het eiland. Zij worden door de stichting voorzien van voedsel, drinkwater en medische verzorging. Kiekeboe steunt meer doelen die zich hard maken voor het welzijn van dieren.

Gerelateerde berichten

  • Kiekeboe schenkt geld aan roofvogelopvang15 augustus 2019 Kiekeboe schenkt geld aan roofvogelopvang De Goorse kringloopwinkel Kiekeboe heeft een cheque van €350 overhandigd aan de Roofvogelopvang in Barchem. Dit was de opbrengst van de jubileummarkt van zaterdag 3 augustus jongstleden. […]
  • “Drie kringloopwinkels is teveel…”16 april 2018 “Drie kringloopwinkels is teveel…” Dat er in Goor nu maar liefst drie kringloopwinkels zijn is voor velen net iets teveel van het goede. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. 53% van de stemmers vindt dat met […]
  • Kiekeboe gaat weer open18 mei 2020 Kiekeboe gaat weer open De grootste kringloopwinkel van Goor gaat op 2e Pinksterdag weer open. Kiekeboe was de afgelopen weken gesloten vanwege het Coronavirus. Vanaf komende zaterdag kunnen er weer spullen […]
  • Nieuwe derde kringloopwinkel ook in bedrijf4 april 2018 Nieuwe derde kringloopwinkel ook in bedrijf De nieuwe Goorse kringloopwinkel Krnglp2.0 is inmiddels vol in bedrijf nadat afgelopen zaterdag de deuren voor het eerst werden geopend voor het publiek. Eén van de belangrijkste […]
  • Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe9 mei 2017 Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe 17 juli 2016. Een zwarte dag voor tientallen vrijwilligers van kringloopwinkel Wawollie bij de Goorse haven. De onderneming brandde tot aan de grond toe af en werd volledig verwoest. Nu […]