Goorse Merel (19) start videobedrijf

De Goorse Merel Lugtmeier is haar eigen bedrijf gestart genaamd ME producties. Ze zal voor zowel consumenten als voor bedrijven filmpjes gaan maken. “Het kan van alles zijn”, vertelt Merel in een reactie. Het idee ontstond na haar stage bij 1Twente. Ze kwam hier voor het eerst in contact met het filmen en editen.  “Het hoorde niet bij mijn opleiding, maar ik wilde graag zoveel mogelijk leren van zo’n vooruitstrevend mediabedrijf”. Ook is Merel al jaren vrijwilligster bij de lokale omroep Hofstreek FM. Hier filmt ze steeds meer en maakt ze daarnaast ook nog radio. Het aanbod van ME producties is erg gevarieerd. Van videoboodschappen tot bruiloften en van promofilms tot informatievideo’s. Merel wil zich echt onderscheiden door haar ervaring en haar opleiding. “Ik ben afgestudeerd in marketing en communicatie. Ik wil dit graag gebruiken om bedrijven te helpen met de marketing in de video en met het gebruik ervan”, aldus Merel. Contact opnemen kan via: merellugtmeier99@nullgmail.com.

Gerelateerde berichten

  • Clement Postmus nieuwe directeur Reggehof en Muziekschool14 maart 2018 Clement Postmus nieuwe directeur Reggehof en Muziekschool Clement Postmus begint op 1 mei aanstaande als nieuwe directeur van De Reggehof en de Muziekschool Hof van Twente. De 55-jarige Gorenaar is een ervaren manager die als leidinggevende […]
  • Zeer ambitieuze aftrap Ter Haar bij Twente Marketing26 oktober 2016 Zeer ambitieuze aftrap Ter Haar bij Twente Marketing Met een ongekend zelfvertrouwen en met enige hoogmoed heeft Quirine ter Haar vandaag voor een spraakmakende aftrap gezorgd van het bureau Twente Marketing. De voormalig Goorse […]
  • Smidse schenkt MST personeelsfeest in de geest van Ben22 september 2016 Smidse schenkt MST personeelsfeest in de geest van Ben Een bijzonder gul en groots gebaar van De Smidse en Ron Kuenenger. Zij hebben de afdeling oncologie van het MST ziekenhuis verrast met een geheel verzorgd personeelsfeest bij De Smidse. […]
  • Mark van het Bolscher nieuw gezicht VVV30 maart 2017 Mark van het Bolscher nieuw gezicht VVV Mark van het Bolscher gaat per 1 april van start als kwartiermaker bij de VVV Hof van Twente. Hij gaat twee dagen per week de geplaagde VVV-organisatie aansturen en voorbereiden op de […]
  • Kanon van Goor wil hoofdprijs pakken24 juli 2014 Kanon van Goor wil hoofdprijs pakken Lieke Klaassen is met de Nederlandse waterpolosters op jacht naar de Europese titel. Het Kanon van Goor, zoals haar bijnaam luidt, staat vanavond in het Hongaarse Boedapest in de halve […]