Stephan Kuipers in zee met Dorpsfeest Markelo, Hofstreek TV baalt

De Goorse Stephan Kuipers gaat in zee met Stichting Dorpsfeest Markelo. Hij zal met zijn bedrijf KV Producties beelden maken en uitzenden van de grote optocht op 26 augustus tijdens het dorpsfeest aan de andere kant van de bult. En dat is ‘rauw op het dak gevallen’ van Hofstreek TV, zo laat Geert Wolff weten aan TC Tubantia. Het was de afgelopen jaren gebruikelijk dat Hofstreek TV tegen een vergoeding een week na de grote optocht een uitzending met een verslag verzorgde. Vanwege de wens om te ‘moderniseren en experimenteren’ was dit afgelopen jaargang dus voor het laatst.

Gerelateerde berichten

  • That’s life! te zien op Hofstreek TV28 november 2018 That’s life! te zien op Hofstreek TV Het nieuwe Youtube-programma That's life! dat gemaakt wordt door de Goorse programmamakers Apollonia Sligman, Stephan Kuipers en John Schuurs zal ook te zien zijn op Hofstreek TV. Daarover […]
  • Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube20 juli 2021 Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube De lokale Hofstreek Omroep heeft alle filmpjes die gemaakt zijn in het kader van het laatste alternatieve Schoolfeest op het eigen YouTube-kanaal gezet. Er was volgens de programmamakers […]
  • Hofstreek Omroep krijgt mobiele studio26 juni 2021 Hofstreek Omroep krijgt mobiele studio Hofstreek Omroep kan dankzij donaties nog meer live-uitzendingen gaan verzorgen met een mobiele studio. Door donaties van het Schoolfeestfonds, het Fonds 1819 (Spaarbanken omgeving […]
  • Hofstreek volgende week weer in de ether met Schoolfeestprogramma’s16 juni 2021 Hofstreek volgende week weer in de ether met Schoolfeestprogramma’s Geen Schoolfeest op de 'weide' maar wel het Goorse 'geveul'. Dat is ook dit jaar weer de drijfveer van Hofstreek Omroep om volgende week weer Schoolfeest TV en Schoolfeest Radio te maken. […]
  • TV-sessies rondom project Goor op Stoom9 juni 2021 TV-sessies rondom project Goor op Stoom Het project Goor op Stoom krijgt steeds meer voeten aan de grond in Goor en de eerste werkzaamheden worden zichtbaar. Om dit alles goed te bespreken met de bevolking wordt een aantal […]