Stephan Kuipers in zee met Dorpsfeest Markelo, Hofstreek TV baalt

De Goorse Stephan Kuipers gaat in zee met Stichting Dorpsfeest Markelo. Hij zal met zijn bedrijf KV Producties beelden maken en uitzenden van de grote optocht op 26 augustus tijdens het dorpsfeest aan de andere kant van de bult. En dat is ‘rauw op het dak gevallen’ van Hofstreek TV, zo laat Geert Wolff weten aan TC Tubantia. Het was de afgelopen jaren gebruikelijk dat Hofstreek TV tegen een vergoeding een week na de grote optocht een uitzending met een verslag verzorgde. Vanwege de wens om te ‘moderniseren en experimenteren’ was dit afgelopen jaargang dus voor het laatst.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • That’s life! te zien op Hofstreek TV28 november 2018 That’s life! te zien op Hofstreek TV Het nieuwe Youtube-programma That's life! dat gemaakt wordt door de Goorse programmamakers Apollonia Sligman, Stephan Kuipers en John Schuurs zal ook te zien zijn op Hofstreek TV. Daarover […]
  • Werp-driekamp, terrassen op straat of de bult over…23 augustus 2019 Werp-driekamp, terrassen op straat of de bult over… De weergoden hebben het goed voor met de zwem- en terrasliefhebbers dit weekeinde en dus zullen de Goorse horeca-ondernemers in het centrum uitpakken tijdens de eerste autovrije […]
  • Makers Sinterklaasjournaal aan tafel bij TV Oost13 november 2015 Makers Sinterklaasjournaal aan tafel bij TV Oost De makers van het Goorse Sinterklaasjournaal schuiven vanavond aan bij de collega's van RTV Oost. Cameraman en regisseur Stephan Kuipers zal samen met Apollonia Sligman in het programma […]
  • Goors Victorie…4 september 2018 Goors Victorie… Het was gin weer veur dikke leu met al die weken van verstikkende hitte en daar moet ik toch echt maar eens wat aan gaan doen. Het begon in juli met ritjes op m’n mountainbike over de […]