Höfteballooning en kinderactiviteiten

De activiteitenkalender meldt voor vanavond het langverwachte Höfteballooning op het Roelofsenterrein met een keur aan luchtballonnen die zullen opstijgen waaronder ‘De Motor’, de grootste luchtballon ter wereld. Er wordt veel publiek verwacht aan de Deldensestraat waar het terrein vanaf 17:00 uur geopend is. Vanavond is ook de huldiging van de Goorse BMX-kampioen Kevin Spanninga bij Café De Whee. Morgen en overmorgen komen de kinderen aan hun trekken in het Goorse. Morgenmiddag is de laatste activiteitenmiddag van Goor Collectief en Salut. Dan zijn er diverse springkussens en stormbanen voor de jeugd in het Goorse stadshart. Zondagmiddag is bij ’t Kukelnest weer een Doemiddag. Dit keer is het thema ‘vakantie’ op de Goorse kinderboerderij. Voor alle evenementen klik HIER.

archieffoto van eerder Doemiddag

Gerelateerde berichten