Autobedrijf Garage ATG failliet verklaard

Het doek is definitief gevallen voor het Goorse autobedrijf Garage ATG. De onderneming, gevestigd aan de Van Kollaan, werd vandaag failliet verklaard door de Almelose rechtbank. Uit informatie van de Kamer van Koophandel blijkt dat het bedrijf twee medewerkers op de loonlijst had. De twee vennoten van Garage ATG zijn eveneens door de rechtbank failliet verklaard.

Gerelateerde berichten

  • Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank8 november 2017 Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank De curatoren van de failliete reis- en busmaatschappij OAD slepen de Rabobank voor de rechter om alsnog een schadevergoeding te krijgen voor de familie Ter Haar. Zo meldt het Algemeen […]
  • Hotel Herikerberg failliet14 april 2016 Hotel Herikerberg failliet Landhuishotel Herikerberg tussen Goor en Markelo is failliet verklaard. Het faillissement is verrassend omdat het hotel/restaurant winstgevend was en door gasten goed werd beoordeeld. […]
  • Fresh Way International failliet13 december 2017 Fresh Way International failliet Het Goorse bedrijf Fresh Way International is failliet. Dat meldt RTV Oost. Fresh Way International is een groothandel in groente en fruit met een kantoor aan de Spechthorstweg. Het […]
  • Goede kans dat Tuunte Goor open blijft26 augustus 2017 Goede kans dat Tuunte Goor open blijft Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een […]
  • ‘OAD ten onrechte de afgrond in geduwd’18 september 2015 ‘OAD ten onrechte de afgrond in geduwd’ Het reisconcern OAD, van de van oorsprong Goorse familie ter Haar, is door de Rabobank bewust in de steek gelaten toen er moeilijkheden waren. Dat bewijzen stukken waarop De Telegraaf de […]