Autobedrijf Garage ATG failliet verklaard

Het doek is definitief gevallen voor het Goorse autobedrijf Garage ATG. De onderneming, gevestigd aan de Van Kollaan, werd vandaag failliet verklaard door de Almelose rechtbank. Uit informatie van de Kamer van Koophandel blijkt dat het bedrijf twee medewerkers op de loonlijst had. De twee vennoten van Garage ATG zijn eveneens door de rechtbank failliet verklaard.

Gerelateerde berichten

  • Faillissement Westenbrink afgewend7 december 2020 Faillissement Westenbrink afgewend Het faillissement van het bekende Goorse bedrijf Westenbrink Installaties is alsnog afgewend. Dat zegt directeur/eigenaar Geert Jan Westenbrink (foto) in een schrijven aan deze site. […]
  • Faillissement Westenbrink Installaties2 december 2020 Faillissement Westenbrink Installaties Westenbrink Installaties (voorheen Westenbrink Electro) is failliet verklaard. Dat meldt de regionale omroep RTV Oost. Waardoor het door de rechtbank uitgesproken faillissement is […]
  • Fresh Way International failliet13 december 2017 Fresh Way International failliet Het Goorse bedrijf Fresh Way International is failliet. Dat meldt RTV Oost. Fresh Way International is een groothandel in groente en fruit met een kantoor aan de Spechthorstweg. Het […]
  • Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank8 november 2017 Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank De curatoren van de failliete reis- en busmaatschappij OAD slepen de Rabobank voor de rechter om alsnog een schadevergoeding te krijgen voor de familie Ter Haar. Zo meldt het Algemeen […]
  • Goede kans dat Tuunte Goor open blijft26 augustus 2017 Goede kans dat Tuunte Goor open blijft Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een […]