FC Twente ook in Goor onverminderd populair

FC Twente verkeert sportief en financieel in zwaar weer, maar daar is bij SV Goor niets van te merken. De supportersvereniging van FC Twente uit Goor mocht zelfs nieuwe leden begroeten. Vanaf café Buddy’s zullen vanavond, ondanks de vakantieperiode, twee volle bussen naar de eerste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tegen Sparta Rotterdam afreizen. Op dit moment hebben al zo’n tachtig Goorse fans een passe-partout aangeschaft, om elke thuiswedstrijd verzekerd te zijn van de busrit. Ook is het mogelijk om een enkele keer met de bus mee te reizen. SV Goor heeft dit seizoen tevens twee seizoenkaarten op de lange zijde, die maatschappelijk ingezet kunnen worden. Voor suggesties kan daarvoor contact op worden genomen met info@nullsvgoor.nl. Ook vanaf café De Ster rijdt bij thuiswedstrijden een bus met Goorse fans naar de Grolsch Veste terwijl vanaf café Spek een groep Goorse ondernemers elke twee weken richting Enschede gaat om vanuit de eigen Goorse Skybox naar de wedstrijden te rijden. FC Twente heeft zelf bijna 20.000 jaarkaarten aan de man gebracht.

 

Gerelateerde berichten

  • SV Goor organiseert pre-kampioensparty19 april 2019 SV Goor organiseert pre-kampioensparty Goor is in de ban van de aanstaande titel van FC Twente. De Tukkers spelen op Tweede Paasdag de kampioenswedstrijd tegen Jong AZ, maar wanneer Sparta Rotterdam vanavond op het eigen […]
  • Goorse FC Twente-fans reageren verslagen op uitspraak rechter10 juni 2016 Goorse FC Twente-fans reageren verslagen op uitspraak rechter De Goorse supporters van FC Twente, voor een groot deel verenigt in de supportersvereniging SV Goor hebben verslagen gereageerd op de uitspraak van de rechter die vandaag bepaalde dat de […]
  • Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop1 mei 2018 Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop De degradatie van FC Twente uit de vaderlandse eredivisie is ook in een groot deel van Goor hard aangekomen. Goor is van oudsher een FC Twente-bolwerk en heeft al jaren een florerende […]
  • Winterbarbecue SV Goor bij Café Buddy’s8 januari 2019 Winterbarbecue SV Goor bij Café Buddy’s Na het succes van een jaar geleden organiseert SV Goor, de plaatselijke supportersvereniging van FC Twente, komende vrijdag 11 januari wederom een winterbarbecue bij Café Buddy's. […]
  • Goorse FC Twente-supporters vol woede en ongeloof18 mei 2016 Goorse FC Twente-supporters vol woede en ongeloof De beslissing van de KNVB om FC Twente terug te zetten naar de Jupiler League is ook bij de Goorse FC Twente-supporters ingeslagen als een bom. Via de diverse social media uiten zij hun […]