Goorse competitiederby’s in december en april

De Goorse derby’s in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal tussen Hector en GFC zijn door de KNVB gepland voor 9 december en 14 april. Het eerste duel tussen de rivalen is op sportpark Heeckeren, de return bij Hector op ’t Doesgoor. GFC begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Haarle op zondag 23 september. Hector gaat dan op bezoek bij Broekland. Het complete programma is via deze LINK te bekijken. Twenthe opent in de derde klasse A de competitie tegen promovendus Sportlust Glanerbrug. Op zondag 2 september begint de bekercompetitie met de Goorse derby tussen vv Twenthe en SV Hector. GFC speelt dan thuis tegen Manderveen.

Gerelateerde berichten

  • Goorse stadsderby op 8 november23 augustus 2020 Goorse stadsderby op 8 november De KNVB heeft de competitie-programma's bekend gemaakt voor de voetbalamateurs en daaruit blijkt dat de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B, staat gepland voor zondag 8 […]
  • GFC en Hector richting Deventer, Twenthe in Twentse klasse13 juli 2018 GFC en Hector richting Deventer, Twenthe in Twentse klasse GFC en Hector zijn voor het komende seizoen ingedeeld in de vierde klasse G. Dat houdt in de dat de twee Goorse clubs de uitwedstrijden vooral in de 'Deventer' hoek zullen spelen. Twenthe […]
  • Sem krijgt zijn Free-style Libre24 april 2017 Sem krijgt zijn Free-style Libre De collecte voor de 10-jarige Sem Minkjan heeft gisteren tijdens de Goorse stadsderby tussen Hector en GFC 3.000 euro opgebracht. Het suikerpatientje kan daarmee tenminste twee jaar […]
  • Goorse stadsderby’s op 20 november en 16 april20 augustus 2022 Goorse stadsderby’s op 20 november en 16 april De KNVB heeft de competitie-programma's vrijgegeven en daaruit wordt duidelijk dat de stadsderby's tussen vv Twenthe en SV Hector in de zondag vierde klasse B op zondag 20 november […]
  • Race tegen de klok…25 januari 2021 Race tegen de klok… Heel veel evenementen gaan al niet door én door de strengere maatregelen gaat nu ook zelfs een streep door online-bijeenkomsten door de naderende avondklok en de visite-beperking. Zo ook […]