Nog even nagenieten van Höfteballooning…

Het was een meer dan geslaagde avond op het Roelofsenterrein, waar gisteren Höfteballooning plaatsvond. Het ballonnenspektakel trok honderden bezoekers en er kan dan ook met tevredenheid teruggekeken worden op het evenement. Fotograaf Patrick ter Elst was ook aanwezig en maakte een fotoreportage, die in zijn geheel via deze link te bekijken is. 

Gerelateerde berichten

  • Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek5 januari 2018 Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek Het luchtballonnen-evenement Höfteballooning vindt dit jaar plaats op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het is de negende editie van het evenement dat zijn oorsprong heeft in […]
  • Höfteballooning maakt doorstart in Kerspel Goor9 februari 2019 Höfteballooning maakt doorstart in Kerspel Goor Höfteballooning gaat dit jaar toch door. Door organisatorische problemen leek het erop dat het luchtballonnenevenement niet meer door zou gaan maar die kou is uit de lucht en er is een […]
  • Weldoeners mogen de lucht in tijdens Höfteballooning26 maart 2018 Weldoeners mogen de lucht in tijdens Höfteballooning De organisatie van Höfteballooning, half augustus op het Roelofsenterrein in Goor, wil mensen belonen die zich maatschappelijk hebben ingezet met een ballonvaart. Wie in zijn omgeving […]
  • Mega Motorballon op Roelofsenterrein tijdens Höfteballooning22 februari 2018 Mega Motorballon op Roelofsenterrein tijdens Höfteballooning Het is de grootste vliegende Superbike ter wereld en komende zomer te zien in Goor. Tijdens Höfteballooning dat op 17 of 18 augustus wordt gehouden op het Roelofsenterrein Goor zal ook […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]