OV-chipkaart gevonden Irisstraat

In de Irisstraat is afgelopen vrijdagavond een OV-chipkaart gevonden. De kaart staat op naam van I. Haverslag. De eigenaar kan contact op nemen met de redactie door te mailen naar liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.

   

Gerelateerde berichten

  • Aqua+ steunt Doesgoor met 5 mille30 maart 2022 Aqua+ steunt Doesgoor met 5 mille Wijkvoorziening Het Doesgoor heeft van de zogenoemde Rudolf Walhof Foundation een bedrag ontvangen van €5000 ter ondersteuning van de eet-activiteiten. Deze foundation is onderdeel van […]
  • ‘Ank volgt Lubbers op’18 april 2011 ‘Ank volgt Lubbers op’ Ank Bijleveld heeft er weer een nieuwe functie bij. De Commissaris van de Koningin uit Goor wordt de nieuwe voorzitter van het nationaal comité dat de viering van 200 jaar […]
  • Foto-expositie Biertent Rellie in De Reggehof29 juli 2019 Foto-expositie Biertent Rellie in De Reggehof Er wordt op 8 september een bijzondere foto-expositie ge-opend over de jubilerende Goorse Biertent Rellie. Het Goorse keurkorps dat jaarlijks met veel spektakel de Schoolfeestoptocht […]
  • Vermist/gevonden tijdens het Schoolfeest28 juni 2015 Vermist/gevonden tijdens het Schoolfeest Elk jaar tijdens het Feest der feesten verwisselen er, al dan niet bedoeld, de nodige zaken van eigenaar. Alle oproepen worden geplaatst in deze rubriek, zodra ze zijn ‘opgelost’ worden ze […]
  • Tafeltennistopper Olympia eindigt onbeslist17 maart 2015 Tafeltennistopper Olympia eindigt onbeslist De tafeltennissers van Olympia hebben de topper tegen Quick niet weten te winnen. In de sportzaal aan de Kievitstraat werd het 5-5. Hierdoor blijft Olympia de leiding houden in de tweede […]