Tweede uitgave Monmartre

Het bleek vorig jaar een succes en dus komt er een vervolg op ‘Goors Monmartre’. Op 2 september vindt de tweede editie van het Goorse schilder- en muziekfestijn plaats. Het Franse Montmartre wordt deze middag nagebootst in de tuin van het oude gemeentehuis. Kunstenaars schilderen en beeldhouwen ‘live’, kinderen kunnen naar hartenlust schilderen onder begeleiding van Patrick van den Burg, er is een Frans terras met Franse lekkernijen, een ijscokar en Franse accordeon muziek door Annemarieke van de Ploeg. Entree is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Geslaagde montmartre9 september 2020 Geslaagde montmartre Stichting Kunstzinnig Goor kijkt ondanks alle beperkingen door alle maatregelen terug op een geslaagd evenement afgelopen zondag. Om 6.00 uur ’s werd de kunstmarkt al opgebouwd, waarna de […]
  • Frans festijn bij oude gemeentehuis trekt veel bekijks3 september 2018 Frans festijn bij oude gemeentehuis trekt veel bekijks Ook de tweede uitgave van  het ‘Goors Montmartre’ is een succesformule gebleken. Het lokale schilder- en muziekfestijn werd door veel belangstellenden bezocht bij het oude gemeentehuis. […]
  • 12 augustus 2015 Rommelmarkt als afsluiting Grenzeloze weken Het is voor de Goorse jeugd een traditie op Koningsdag maar ook nu kunnen de overbodige spulletjes van zolder worden gehaald. Ter afsluiting van de Grenzeloze weken in het Goorse centrum […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Oproep om massaal te vlaggen op ‘bevrijdingsdag’ 8 april29 maart 2020 Oproep om massaal te vlaggen op ‘bevrijdingsdag’ 8 april Het comité 75 jaar vrijheid Goor roept op om op 8 april massaal de vlag uit te hangen. Dit omdat het dan 75 jaar geleden is dat Goor werd bevrijd van de Duitse bezetters aan het einde van […]