Figuranten voor The Christmas Passion gezocht

The New Passion in Goor op donderdag 17 april 2019 krijgt al steeds meer vorm. Zo komt de roemrijke Pearl Jozefzoon zingen tijdens het evenement in ‘t Twentse Haagje. Ook de decemberversie The Christmas Passion krijgt steeds meer een gezicht. De organisatie van de stichting Doors Wide Open zoekt figuranten voor het evenement op 15 december. Zo zoeken ze nog enthousiaste belangstellenden voor de rollen van Jozef, Maria, de Herders en Koningen in de kerststal. De uitvoering wordt deels vooraf opgenomen. Een vergoeding is volgens Doors Wide Open bespreekbaar. Liefhebbers kunnen zich melden via Doors Wide Open.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open organiseert ‘Het Liefdesplein’5 juli 2018 Doors Wide Open organiseert ‘Het Liefdesplein’ De Goorse stichting Doors Wide Open organiseert op 15 december 'Het Liefdesplein', een evenement in het Goorse stadshart dat volledig in het teken van de liefde komt te staan. Net als bij […]
  • Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion17 april 2019 Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion Het begon met een spatje regen maar dat was voorbij toen het grote witte kruis werd opgepakt en gedragen door Goor. De Goorse versie van The Passion begon vandaag op het Schoolfeestplein […]
  • Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion12 augustus 2018 Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion Pearl Jozefzoon komt zingen tijdens The New Passion in Goor op donderdag 17 april van volgend jaar. De 32-jarige zangeres werd bekend door haar tweede plek in de talentenshow The Voice of […]
  • Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen28 maart 2018 Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen De weersomstandigheden waren niet dat wat gewenst was maar de regen weerhield een groot aantal mensen er niet van om toch mee te lopen in de stoet achter het grote witte kruis tijdens de […]
  • Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion17 maart 2018 Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver zal zijn kunsten vertonen tijdens de Goorse uitvoering van The Passion op woensdag 28 maart aanstaande. Hij zal zijn kunsten vertonen in De […]