Goor Collectief opent met actieve netwerkavond bij De Smidse

Na de zomermaanden start ook de ZZP-sectie van Goor Collectief weer vol energie met haar activiteiten. Er wordt geopend met een netwerkavond waarop men veel geïnteresseerden en nieuwe leden hoopt te ontmoeten. Dit keer niet in de middag, maar op donderdagavond 20 september, bij ‘d Olde Smidse. Goor Collectief krijgt vaak te horen dat ZZP-ers meer verbinding willen leggen met andere zelfstandige professionals, bedrijven en instellingen. Andere ondernemers helpen door je netwerk open te stellen. Wat is daar nu beter voor geschikt dan het bijenkorf netwerkspel? Het meest dynamische en populaire netwerkspel dat ooit is gemaakt. En een manier om in zeer korte tijd je zakelijke netwerk op te bouwen. Je vindt precies wat je zoekt. Je hebt geen elevator pitch nodig, je hoeft niet te verkopen en je hoeft er ongemakkelijk gevoel bij hebben. Wat je wel mee moet nemen is een wens. Waarnaar ben jij al tijden op zoek? Dat kan zakelijk zijn (“Ik wil contact met de inkoper van Grolsch.”) maar ook persoonlijk (“Ik zoek een tuinontwerper.”). Neem daarnaast voldoende visitekaartjes mee! Entree is gratis (ook voor niet-leden). Neem gerust een vriend, vriendin of collega mee. Maximaal 50 deelnemers, vol is vol. Aanmelden kan via zzp@nullgoorcollectief.nl

Gerelateerde berichten

  • Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar8 januari 2017 Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar Bar Bistro d'Olde Smidse is vanmiddag verkozen tot ondernemer van het jaar 2016. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Goor Collectief in een volle achterzaal van De Bebsel. De […]
  • Win een gratis ontbijt op Moederdag11 mei 2018 Win een gratis ontbijt op Moederdag Wie gaat er komende zondag tijdens Moederdag genieten van een heerlijk ontbijt dat wordt aangeboden door Goor C ollectief ? Vijf gelukkigen zullen morgen blij worden gemaakt na de loting. […]
  • ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers14 september 2018 ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers De werkgroep ZZP Hof van Twente bouwt een online platform voor zzp'ers in de Hof, dat op 1 oktober in de lucht gaat. Zij vragen video- en fotografen in Goor en omgeving om een pakket samen […]
  • Dag Ben…17 april 2016 Dag Ben… Afgelopen vrijdag verloor Goor een markante horecaman. Ben Kuenenger overleed na een slopende ziekte op 67-jarige leeftijd. Reden voor Bert Schabbink, oud-columnist van deze site, om nog […]
  • Een lekker ijsje voor noeste arbeid…2 augustus 2017 Een lekker ijsje voor noeste arbeid… Een bijzondere smaakvolle zomeractie van Bar Bistro d'Olde Smidse. Die zijn vandaag met de zogenoemde IJscobar op pad geweest naar de eerste van 6 Goorse bedrijven die via loting in […]