Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit

Welzijnsorganisatie Salut uit de Hof van Twente breidt per 1 september haar openingstijden uit. Dit om haar bereikbaarheid te vergroten. Zowel telefonisch als het kantoor aan de Rozenstraat 2a in Goor is vanaf 1 september van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur geopend. De aanwezigheid in de gezondheidscentra in Delden en Markelo blijven ongewijzigd; dinsdag t/m donderdag van 9:00 tot 12:30 uur. Inwoners kunnen met al hun vragen op gebied van wonen, welzijn en zorg, opvoeding, werk, vrije tijd, gezondheid, scholing en sport terecht bij Salut. Ook voor vragen over initiatieven in de gemeente Hof van Twente. Hulp van Salut is gratis. Contact is mogelijk via de telefoon 0547-260053, of mail info@nullsalut-welzijn.nl

Gerelateerde berichten

  • Welzijnswijzer Salut huis aan huis bezorgd30 november 2017 Welzijnswijzer Salut huis aan huis bezorgd Welzijnsorganisatie Salut heeft een nieuwe Welzijnswijzer uitgebracht die huis aan huis bezorgd wordt- of is. Dit boekje is speciaal bedoeld voor senioren en mantelzorgers uit Goor en […]
  • Nieuwe Welzijnswijzer van Salut11 juni 2020 Nieuwe Welzijnswijzer van Salut Welzijnsorganisatie Salut heeft een tweede editie van de Welzijnswijzer gemaakt. Daarin staat bijvoorbeeld in van welke regelingen eenieder in de Hof gebruik kan maken en waar vragen […]
  • Forse kritiek op welzijnsorganisatie Salut27 januari 2017 Forse kritiek op welzijnsorganisatie Salut Het botert nog niet tussen de Ouderenvereniging en de nieuwe welzijnsorganisatie Salut. Deze wordt verweten alles naar zich toe te willen trekken en van bovenaf de lakens uit te willen […]
  • Gratis cursus omgaan met dementie27 februari 2017 Gratis cursus omgaan met dementie Welzijnsorganisatie Salut organiseert een cursus van zes avonden voor mantelzorgers die mensen met dementie begeleiden. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over de […]
  • Waar liggen de grenzen bij vrijwilligerswerk ?5 oktober 2019 Waar liggen de grenzen bij vrijwilligerswerk ? Bij het doen van vrijwilligerswerk zijn er vaak geen duidelijke regels wat wel en niet mag, maar is er wel een kader. Wie wil ervaren waar de grenzen binnen het vrijwilligerswerk liggen […]