Goors Jeu de Boules-kampioenschap op ’t Doesgoor

Op sportpark ’t Doesgoor wordt in september het Goorse Kampioenschap Jeu de Boules gehouden. De voorrondes op de zes banen die daar zijn aangelegd zijn er drie voorrondes op dinsdag 18 september om 14:00 uur, eb op woensdag 19- en donderdag 20 september om 19:00 uur. De finale is op zaterdag 29 september tijdens de Open Dag van Wijkvoorziening ’t Doesgoor dat het kampioenschap ook organiseert in samenwerking met de Jeu de Boules-vereniging De Reggewerpers en de Ouderenvereniging Goor. Wie mee wil doen kan zich opgeven via de mail: petra@nullwijkvoorzieningdoesgoor.nl of bellen/appen met 06-25167026.

 

Gerelateerde berichten

  • Jeu de Boules-banen op ’t Doesgoor6 september 2016 Jeu de Boules-banen op ’t Doesgoor Er komen zes nieuwe Jeu de Boules-banen op sportpark 't Doesgoor. Deze worden in het najaar aangelegd tussen het nieuwe kunstgrasveld en het hoofd-grasveld van sv Hector. De banen komen er […]
  • Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers18 september 2020 Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers Wijkvoorziening ‘t Doesgoor wordt steeds vaker een voorbeeld voor andere initiatieven in andere gemeenten in het land. In de afgelopen week was Roy de Witte in Goor op bezoek. De […]
  • Mountainbike-parcours nieuwe aanwinst voor ’t Doesgoor4 juni 2017 Mountainbike-parcours nieuwe aanwinst voor ’t Doesgoor Sinds de komst van de wijkvoorziening op 't Doesgoor is het hard gegaan met de uitbreiding van het aantal activiteiten en de uitbreiding en verfraaïing van het sportpark. Er wordt op dit […]
  • Reggewerpers blijven gooien6 november 2015 Reggewerpers blijven gooien Of de koude nou intreedt of niet, de Goorse Reggewerpers blijven hun sport beoefenen en kunnen daar immer nieuwe leden bij gebruiken. De Goorse Jeu de Boulevereniging gooit iedere dinsdag- […]
  • Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen20 september 2017 Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen BSO Villa Sportief organiseert zaterdag samen met Wijkvoorziening ’t Doesgoor haar open dag van 10.30 tot 12.30 uur. Naast een informatiemarkt zijn er allerhande kinderactiviteiten. […]