Meistermacher Peter List 75 jaar!

“Der Deutsche Meistermacher ist heute 75 jahre alt’ schrijven vrienden en bekenden vol trots aan Goorsnieuws.nl. Het Duitse voetbaldier Peter List viert vandaag zijn verjaardag voor de 75e keer en dat wordt natturlijk groots gevierd. ‘De Duutser SR’ maakte bij één van zijn twee voetballiefdes, SV Hector, vele teams kampioen. De trainer die zijn ploegen op conditie houdt is nog steeds 2 of 3 avonden in de week te vinden op het voetbalveld waar hij ook niet onder stoelen of banken steekt dat Bayern München zijn andere voetballiefde is. Namens alle vrienden en bekenden: Gratuliere !

Gerelateerde berichten

  • Dijkstra weg bij Hector8 november 2019 Dijkstra weg bij Hector Mark Dijkstra stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van SV Hector. De oefenmeester uit Almelo heeft er dan zeven jaar opzitten op 't Doesgoor en is daarmee de langstzittende […]
  • Mariël ziet Sarah!15 november 2021 Mariël ziet Sarah! Het is feest aan de Goorse Grotestraat waar voor het huis van de familie Vehof de nodige spandoeken en versierselen hangen voor de jarige Mariël. Zij viert op deze maandag de 15e november […]
  • Hector verliest in Neede31 oktober 2021 Hector verliest in Neede SV Hector slaagde er vanmiddag, na de 3-3 van vorige week tegen Delden, niet in om een resultaat te halen tegen Sportclub Neede. In de Gelderse plaats ging de ploeg van trainer Jordy […]
  • Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken17 oktober 2021 Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken Het lukt SV Hector nog niet om punten te pakken in de nieuwe competitie. De ploeg van trainer Jordi Drent kwam op eigen veld tegen Sportclub Rekken wel op voorsprong maar verloor […]
  • Het benam m’n adem…12 oktober 2021 Het benam m’n adem… Vorig weekend hebben we met ons clubje motormuizen het seizoen afgesloten met een tripje naar de Eifel in Duitsland. Onze bestemming was Ahrweiler aan het stroompje de Ahr. Het kalme […]