Meistermacher Peter List 75 jaar!

“Der Deutsche Meistermacher ist heute 75 jahre alt’ schrijven vrienden en bekenden vol trots aan Goorsnieuws.nl. Het Duitse voetbaldier Peter List viert vandaag zijn verjaardag voor de 75e keer en dat wordt natturlijk groots gevierd. ‘De Duutser SR’ maakte bij één van zijn twee voetballiefdes, SV Hector, vele teams kampioen. De trainer die zijn ploegen op conditie houdt is nog steeds 2 of 3 avonden in de week te vinden op het voetbalveld waar hij ook niet onder stoelen of banken steekt dat Bayern München zijn andere voetballiefde is. Namens alle vrienden en bekenden: Gratuliere !

Gerelateerde berichten

  • Dijkstra weg bij Hector8 november 2019 Dijkstra weg bij Hector Mark Dijkstra stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van SV Hector. De oefenmeester uit Almelo heeft er dan zeven jaar opzitten op 't Doesgoor en is daarmee de langstzittende […]
  • Groot feest voor Jan Bosman11 juni 2016 Groot feest voor Jan Bosman Het is onmiskenbaar één van de meest markante Gorenaren. Met zijn typische tred en stemgeluid al jaren een echte BG-er die gisteravond op grootse wijze in het zonnetje werd gezet. Jan […]
  • Monique Beltman heeft nu vier kruisjes21 december 2017 Monique Beltman heeft nu vier kruisjes Het is groot feest in de PC Hooftstraat waar Monique Beltman op deze een-na-laatste donderdag van dit jaar haar veertigste verjaardag viert. Het gezelligheidsdier is al jaren werkzaam in […]
  • Dijkstra naar Borne, Botterblom nieuwe trainer Zenderen Vooruit4 januari 2020 Dijkstra naar Borne, Botterblom nieuwe trainer Zenderen Vooruit Marco Botterblom is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Zenderen Vooruit. De 48-jarige in Goor woonachtige oefenmeester volgt bij de vijfdeklasser Ruud Ottenhof op, die na 3 […]
  • Eeftink weg als trainer van Berkum30 januari 2017 Eeftink weg als trainer van Berkum Frank Eeftink stopt na dit voetbalseizoen als trainer van het tweede elftal van Berkum. De Goorse oefenmeester wil als coach hogerop wil en hoopt een eerste elftal onder zijn hoede te […]