Fiets gevonden aan Iependijk

Sinds afgelopen vrijdag staat er bij de familie Reuver een herenfiets van het merk Giant Brisbane voor de deur. Zij wonen aan de Iependijk. De fiets staat op slot, dus de eigenaar kan zich met  fietssleutel melden. Wie de eigenaar is of kent kan zich melden bij de redactie.

Gerelateerde berichten

  • Fiets wacht op eigenaar5 juli 2019 Fiets wacht op eigenaar In de Spoorstraat, ter hoogte van De Blankenvoorde, staat sinds het Goorse School- en Volksfeest een fiets op de eigenaar te wachten. Het gaat om een groene Giant Freerider met aluminium […]
  • Fiets ontvreemd op station2 augustus 2011 Fiets ontvreemd op station Opnieuw wordt er in Goor een fiets vermist. Jurgen Bruggeman had zijn fiets vrijdagavond geparkeerd op het station in Goor, maar deze is gestolen. Het gaat om een Gazelle Furore […]
  • gevonden_vouwfiets26 juni 2012 Vermiste en gevonden fietsen (update 2) Zondagnacht is een zwarte omafiets gestolen, die tegen het politiebureau in Goor stond geparkeerd. De fiets stond op slot, is voorzien van zwarte jasbeschermers en er zit een grote roze […]
  • Update: Fietsen gestolen op station3 november 2011 Update: Fietsen gestolen op station Gisteren is er een fiets weggenomen bij het station in Goor. Het gaat om een lichtgroene fiets met 24 versnellingen van het merk Gazelle. De acht jaar oude fiets (Medeo 28 inch) is tussen […]
  • Fiets gestolen bij De Oliphant28 december 2015 Fiets gestolen bij De Oliphant Bij het medisch centrum De Oliphant  is vanmiddag wederom een fiets gestolen. Het gaat om een damesfiets, die keurig op slot stond geparkeerd. Heeft u iets gezien, dan wordt u verzocht dit […]