Derde containerbrand in Van Coeverdenstraat binnen 24 uur

Voor de derde keer in 24 uur tijd stond er een container in de brand in de Van Coeverdenstraat. Na gisterenavond en vanmiddag was het vanavond wederom raak. De drie branden vonden allemaal plaats bij hetzelfde appartementencomplex. Vermoedelijk gaat het om brandstichting. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de incidenten. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Brandweer ruimt omgewaaide boom23 mei 2021 Brandweer ruimt omgewaaide boom De Goorse brandweer moest zaterdag in actie komen in de Goorse van Coeverdenstraat. Daar was een boom omgewaaid die op de weg terecht kwam en de weg versperde. Het was één van de weinige […]
  • Brand in schuur van Coeverdenstraat17 juni 2018 Brand in schuur van Coeverdenstraat In de Goorse van Coeverdenstraat is vanmiddag brand uitgebroken in een schuurtje achter een van de duplexwoningen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De Goorse brandweer was snel ter […]
  • Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat8 juni 2021 Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat De brandweer is vanavond uitgerukt voor een woningbrand aan de Goorse Klaproosstraat. De brand ontstond aan de achterzijde van de woning. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk maar […]
  • Brandweer rukt uit voor gewonde zwaan7 juni 2021 Brandweer rukt uit voor gewonde zwaan De Goorse brandweer heeft vanmiddag een gewonde zwaan uit het water gehaald op industrieterrein Zenkeldamshoek. Het dier kon nog wel zwemmen maar was gewond aan één van de vleugels. Nadat […]
  • Goorse brandweerlieden assisteren bij evacuatie brand Stadshagen Delden25 april 2021 Goorse brandweerlieden assisteren bij evacuatie brand Stadshagen Delden De Goorse brandweer was gisteren met een wagen en zeven brandweerlieden ter plekke bij de brand in een appartementencomplex aan de Stadshagen in Delden. Daarbij kwamen twee bewoners om […]