Derde containerbrand in Van Coeverdenstraat binnen 24 uur

Voor de derde keer in 24 uur tijd stond er een container in de brand in de Van Coeverdenstraat. Na gisterenavond en vanmiddag was het vanavond wederom raak. De drie branden vonden allemaal plaats bij hetzelfde appartementencomplex. Vermoedelijk gaat het om brandstichting. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de incidenten. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Brand in schuur van Coeverdenstraat17 juni 2018 Brand in schuur van Coeverdenstraat In de Goorse van Coeverdenstraat is vanmiddag brand uitgebroken in een schuurtje achter een van de duplexwoningen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De Goorse brandweer was snel ter […]
  • Minder onrust over zorgwoning na gesprek met burgemeester en wethouder24 april 2019 Minder onrust over zorgwoning na gesprek met burgemeester en wethouder Twintig omwonenden van het voormalige schoolgebouw aan de van Coeverdenstraat zijn gisteravond in gesprek gegaan met burgemeester Nauta en wethouder Meulenkamp over de plannen van […]
  • Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie28 juli 2016 Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie Er is ingebroken in kringloopwinkel Wawollie, vlak voordat het pand werd verwoest door brand. Dat zegt de politie in het RTV Oost opsporingsprogramma Onder de Loep. Onderzoek heeft […]
  • Branden en gewonden op Goors haventerrein11 april 2015 Branden en gewonden op Goors haventerrein Het zag er bij vlagen zeer ernstig uit. Brandweerlieden vol in actie om een brand te blussen in een bedrijfshal, gewonden werden in 'kritieke' toestand afgevoerd. Alles levensecht in scene […]
  • Slaapkamerbrand in de Merelstraat2 januari 2017 Slaapkamerbrand in de Merelstraat De brandweer moest vanmiddag in actie komen in de Merelstraat. Daar ontstond brand in één van de slaapkamers en de badkamer. De brandweer was snel ter plekke en had het vuur snel onder […]