Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi

Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark ’t Piepwillem het duel in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Twee dagen daarvoor staan de derde- en vierdeklasser ook tegenover elkaar tijdens het Hoftoernooi. Hector en Twenthe zitten dan in poule B samen met SV Delden. GFC is ingedeeld in Poule C en speelt daarin tegen Sportclub Markelo en WVV ’34. In poule A zitten vv Diepenheim, Bentelo en Rood Zwart. Het Hoftoernooi op sportpark ’t Doesgoor begint komende vrijdag om 18:30 uur. SV Hector speelde vanmiddag een oefenduel. Op het eigen kunstgras werd, als afsluiting van een trainingdweekend met 0-0 gelijk gespeeld tegen Vasse (foto).

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker31 juli 2020 Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker De eerste teams van de Goorse voetbalclubs openen het nieuwe seizoen met alle drie bekerduels op vreemde bodem. Op zaterdag 29 augustus gaat GFC op bezoek bij SVVN in Nijverdal. Een dag […]
  • Hector beste Goorse ploeg tijdens Hoftoernooi15 augustus 2015 Hector beste Goorse ploeg tijdens Hoftoernooi Hector deed het van de drie Goorse clubs het beste tijdens het Hoftoernooi, gisteravond op de velden van vv Bentelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde in de groepsfase […]
  • Hoftoernooi volgende klus voor GFC3 augustus 2017 Hoftoernooi volgende klus voor GFC Na de succesvolle organisatie van de twee oefenduels van FC Twente richt GFC zich nu op de volgende klus in dit jubileumjaar. De 'Oudste Goorsche' is namelijk op vrijdag 1 september […]