Kapsalon De Koep wordt Barbershop Saam

Kapsalon De Koep aan de Goorse Spoorstraat gaat na 10 jaar dicht in Goor en zal in de komende week worden ingericht als Barbershop. Patrick Boerkamp van de Koep gaat wel door in zijn andere vestiging in Nijverdal en heeft in de familie Kayali een overname-partner gevonden voor de Goorse kapsalon. Op dinsdag 4 september zal daar Barbershop Saam, toegankelijk voor mannen en vrouwen, worden geopend. Het is de tweede Barbershop in Goor nadat eerder een Barbershop in de Iependijk het levenslicht zag. De kapsalon in de Spoorstraat was voordat De Koep erin kwam, jarenlang het domein van de bekende Goorse kapper Siem Flink.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe Barbershop opent zaterdag in de Iependijk22 november 2017 Nieuwe Barbershop opent zaterdag in de Iependijk Goor krijgt vanaf zaterdag een heuse Barbershop. Gorenaar Heysem Kel opent komende zaterdag zijn kapperszaak voor mannen in het pand aan de Iependijk op de hoek van de Schoolestraat. In […]
  • De Brandsalon wordt Wolters Haarmode11 november 2019 De Brandsalon wordt Wolters Haarmode Ric Brand stopt in de kapsalon in de Goorse Grotestraat en heeft in werkneemster Iris Wolters een overnamekandidaat gevonden. De kapperszaak gaat per 1 december verder onder de naam […]
  • Ook telefoonzaak in pand nieuwe Barbershop23 november 2017 Ook telefoonzaak in pand nieuwe Barbershop Naast een nieuwe Barbershop wordt er zaterdag ook een telefoonzaak geopend in het winkelpand op de hoek van de Schoolstraat en de Iependijk. De zaak is opgedeeld in twee delen waarvan een […]
  • Dierenwinkel Discus Rosman opent binnenkort in Goor10 maart 2018 Dierenwinkel Discus Rosman opent binnenkort in Goor Er komt een nieuwe dieren speciaalzaak in het Goorse centrum. Discus Rosman opent een vestiging aan het Weversplein. Rosman heeft ook een vestiging in Rijssen en wordt gerund door de […]
  • Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award2 maart 2020 Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award Petra van den Burg is genomineerd voor een Coiffure-award. Ze is één van de tien uitverkorenen in categorie dameskapsels in de regio Friesland, Drenthe, Gelderland en Overijssel. Ook […]