Kapsalon De Koep wordt Barbershop Saam

Kapsalon De Koep aan de Goorse Spoorstraat gaat na 10 jaar dicht in Goor en zal in de komende week worden ingericht als Barbershop. Patrick Boerkamp van de Koep gaat wel door in zijn andere vestiging in Nijverdal en heeft in de familie Kayali een overname-partner gevonden voor de Goorse kapsalon. Op dinsdag 4 september zal daar Barbershop Saam, toegankelijk voor mannen en vrouwen, worden geopend. Het is de tweede Barbershop in Goor nadat eerder een Barbershop in de Iependijk het levenslicht zag. De kapsalon in de Spoorstraat was voordat De Koep erin kwam, jarenlang het domein van de bekende Goorse kapper Siem Flink.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe Barbershop opent zaterdag in de Iependijk22 november 2017 Nieuwe Barbershop opent zaterdag in de Iependijk Goor krijgt vanaf zaterdag een heuse Barbershop. Gorenaar Heysem Kel opent komende zaterdag zijn kapperszaak voor mannen in het pand aan de Iependijk op de hoek van de Schoolestraat. In […]
  • Ook telefoonzaak in pand nieuwe Barbershop23 november 2017 Ook telefoonzaak in pand nieuwe Barbershop Naast een nieuwe Barbershop wordt er zaterdag ook een telefoonzaak geopend in het winkelpand op de hoek van de Schoolstraat en de Iependijk. De zaak is opgedeeld in twee delen waarvan een […]
  • Dierenwinkel Discus Rosman opent binnenkort in Goor10 maart 2018 Dierenwinkel Discus Rosman opent binnenkort in Goor Er komt een nieuwe dieren speciaalzaak in het Goorse centrum. Discus Rosman opent een vestiging aan het Weversplein. Rosman heeft ook een vestiging in Rijssen en wordt gerund door de […]
  • Van den Burg doet kapsalon in Rijssen van de hand19 augustus 2015 Van den Burg doet kapsalon in Rijssen van de hand Petra van den Burg stopt met haar kapsalon in Rijssen. De Goorse doet de zaak aan de Haarstraat over aan bedrijfsleidster Kimm Besten. Dat gebeurt vanaf 1 november. "Ik heb het enorm druk […]
  • Petra wint in Amerika internationale fotoprijs28 september 2015 Petra wint in Amerika internationale fotoprijs Petra van den Burg heeft vannacht in New Orleans een zogenoemde Bog Shot gewonnen. Een foto van één van haar modellen werd in de categorie Avant Garde als beste beoordeeld tijdens het […]