Gehoorapparaat verloren tussen Goor en Markelo

Een Goorse is gisteren haar gehoorapparaat kwijtgeraakt. Waarschijnlijk is ze deze verloren toen ze van Goor naar Markelo is gefietst. De vinder kan contact opnemen met 06-24343797.

Gerelateerde berichten

  • gerritsjanskreidlers30 november 2011 Goors duo Kreidler-kampioen Ze zijn onderdeel van het Rijdend Motorsport Museum en kampioen van Noord Nederland op hun Kreidlers. Martin Snijders uit Goor en zijn schoonvader Gerritjan Semmekrot werden in de […]
  • Gala Waerdenborch levert 700 euro op22 december 2011 Gala Waerdenborch levert 700 euro op De Waerdenborch in Goor zet zich de hele week in voor KWF Kankerbestrijding. Dinsdagavond gingen 200 leerlingen bij Dancemasters Reiners de dansvloer op tijdens het spetterende […]
  • Beelden burcht zondag te zien9 november 2009 Beelden burcht zondag te zien De drie dimensionale beelden van de burcht op 't Schild in Goor zijn komende zondag te zien in het Goors Historisch Museum. Vorige week woensdag was er een radaronderzoek naar de […]
  • Voor jong en oud…9 maart 2012 Voor jong en oud… De Reggehof heeft dit weekend weer een gevarieerd programma op de bühne staan. Het Goorse theater trapt vanavond af met show van Katinka Polderman. Anka Roetgerink heeft via de lief- en […]
  • mercombord4 februari 2013 Mercom viert 10-jarig bestaan De ondernemer van het jaat viert deze maand het 10-jarig bestaan. Mercom Goor deed het groots met een fraai uitje voor het voltallige personeel. Bij terugkomst in Goor boden de medewerkers […]