Wie wordt de ‘Beste Buur’?

Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente de zogenoemde ‘Beste Buur-verkiezing’. De ‘Beste Buur’ kan iemand zijn die altijd een oogje in het zeil houdt, vriendelijk is tegen de kinderen in de buurt, klaarstaat wanneer er een klusje gedaan moet worden of iemand die ongemerkt veel voor de buurt doet zonder dat hij of zij in het middelpunt staat en het verdient om gewaardeerd te worden. Alle inwoners uit de gemeente Hof van Twente kunnen in aanmerking komen voor de titel. Via het nominatieformulier op de website van Salut kunnen kandidaten opgegeven worden. Een jury zal de bewoner die het meest deze titel verdient uitkiezen. De bekendmaking vindt plaats op de Nationale Burendag op zaterdag 22 september. De behorende prijs zal dan worden uitgereikt door burgemeester Ellen Nauta.

Gerelateerde berichten

  • Wie volgt Hermine op als beste buur in de Hof ?31 juli 2020 Wie volgt Hermine op als beste buur in de Hof ? Welzijnsinstelling Salut organiseert ook dit jaar weer de 'Beste buur-verkiezing in samenwerking met de woningcoöperaties en de gemeente Hof van Twente de “Beste Buur Verkiezing”. […]
  • Wie wordt de beste buurman of buurvrouw?14 augustus 2019 Wie wordt de beste buurman of buurvrouw? Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente ook dit weer de zogenoemde ‘Beste Buur-verkiezing’. Dit is iemand die altijd een oogje in het zeil […]
  • Reggehof-vrijwilliger ‘Beste buur’27 september 2020 Reggehof-vrijwilliger ‘Beste buur’ Eltjo Kok (65) is gisteren door burgemeester Ellen Nauta in het zonnetje als 'Beste buur' van 2020. De Markeloër is een fervent vrijwilliger van de Goorse Reggehof en betekent in Markelo […]
  • Hermine Zeedijk ‘Beste Buur’ in de Hof29 september 2019 Hermine Zeedijk ‘Beste Buur’ in de Hof De Goorse Hermine Zeedijk is gisteren tijdens nationale Burendag in het zonnetje gezet door burgemeester Ellen Nauta. Ze werd verkozen tot 'Beste Buur' van 2019. Er waren in totaal 24 […]
  • Wederom Beste Buur Verkiezing4 september 2020 Wederom Beste Buur Verkiezing Goed contact met de buren is voor sommigen goud waard. Met deze gedachte organiseert Salut in samenwerking met Viverion en de gemeente Hof van Twente de “Beste Buur Verkiezing”. Alle […]