Graftrommelexpositie weer geopend

De graftrommelexpositie op de begraafplaats aan de Markeloseweg is vanaf zondag weer open voor bezoekers. In de aula van de begraafplaats zijn er, naast de Goorse gerestaureerde graftrommels, ook trommels, materialen en gereedschappen uit andere delen van Nederland en daarbuiten te zien. Evert Jan en Lidy Halkus zullen aanwezig zijn om de bezoekers te vertellen over de geschiedenis van de graftrommels en het restaureren van de trommels. De expositie is elk jaar in het voorjaar en in de zomer op elke eerste zondag van de maand geopend van 14.00 – 16.00 uur. De entree is gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Gerelateerde berichten

  • Graftrommelexpositie volgende week weer open voor bezoekers27 juli 2018 Graftrommelexpositie volgende week weer open voor bezoekers Op zondag 5 augustus is de graftrommelexpositie op de begraafplaats aan de Markeloseweg weer open voor bezoekers. In de, dit voorjaar nieuw ingerichte, aula zijn er naast de gerestaureerde […]
  • Graftrommelexpositie weer open na grondige opknapbeurt28 mei 2018 Graftrommelexpositie weer open na grondige opknapbeurt De Graftrommel-expositie van de stichting Historisch Goor is weer te bezoeken voor het publiek. De aula van de begraafplaats aan de Markeloseweg heeft na de lekkage van afgelopen winter […]
  • Extra graftrommelexpositie begraafplaats31 juli 2017 Extra graftrommelexpositie begraafplaats Wie de fiets- en wandelroute van Heerlijck Zicht Diepenheim door het buitengebied van Diepenheim, Markelo en Goor maakt, kan in het eerste weekend van augustus de graftrommelexpositie in […]
  • Graftrommelexpositie op begraafplaats3 september 2016 Graftrommelexpositie op begraafplaats De Graftrommel-expositie in de aula van de Algemene Begraafplaats aan de Markeloseweg is morgen weer geopend.Eén van de restaurateurs zal aanwezig zijn om de bezoekers rond te leiden en te […]
  • Vochtproblemen in aula begraafplaats, geen expositie3 mei 2018 Vochtproblemen in aula begraafplaats, geen expositie Er zijn vochtproblemen in de aula van de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg. Die is opgeknapt en opnieuw in de verf gezet maar desondanks blijven er vochtplekken komen waardoor […]