Beweeglessen Salut van start

De zomerstop is voorbij. Ook bij Salut. Vanaf maandag organiseren zij elke maandag en vrijdag beweeglessen van 45-60 minuten voor 55-plussers in Goor. De lesinhoud wordt afgestemd op de deelnemers. In Goor geeft Maria Slotboom beweeglessen op maandag om 15:00 en 16:00 uur in de gymzaal ’t Gijmink. Sport en spel wordt op vrijdagmorgen van 9:00-13:30 uur gegeven door Thea Kamphuis in Sporthal de Mossendam. Informatie en/of aanmelden kan door te bellen met Salut telefoon 0547-260053 of te mailen naar info@nullsalut-welzijn.nl. Of loop bij Salut binnen aan de Rozenstraat 2a in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Beweeglessen weer van start31 augustus 2020 Beweeglessen weer van start Salut is vandaag gestart beweeglessen voor 75-plussers in Goor. De lessen worden vanaf nu elke maandag en vrijdag afgewerkt en duren zo’n 45 minuten tot een uurtje. De lesinhoud wordt […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Salut gaat met ouderen gymen30 augustus 2017 Salut gaat met ouderen gymen Salut gaat iets nieuws doen. Vanaf maandag organiseren zij elke maandag en vrijdag beweeglessen van 45-60 minuten voor 55-plussers in Goor. De lesinhoud wordt afgestemd op de deelnemers. […]
  • SWO Hof van Twente wordt Salut10 mei 2016 SWO Hof van Twente wordt Salut SWO Hof van Twente gaat vanaf vandaag door het leven als Salut. De welzijnsorganisatie heeft de naam omgedoopt, omdat zij zich ook meer in gaan zetten voor jongeren met een probleem in de […]
  • Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit23 augustus 2018 Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit Welzijnsorganisatie Salut uit de Hof van Twente breidt per 1 september haar openingstijden uit. Dit om haar bereikbaarheid te vergroten. Zowel telefonisch als het kantoor aan de […]