Beweeglessen Salut van start

De zomerstop is voorbij. Ook bij Salut. Vanaf maandag organiseren zij elke maandag en vrijdag beweeglessen van 45-60 minuten voor 55-plussers in Goor. De lesinhoud wordt afgestemd op de deelnemers. In Goor geeft Maria Slotboom beweeglessen op maandag om 15:00 en 16:00 uur in de gymzaal ’t Gijmink. Sport en spel wordt op vrijdagmorgen van 9:00-13:30 uur gegeven door Thea Kamphuis in Sporthal de Mossendam. Informatie en/of aanmelden kan door te bellen met Salut telefoon 0547-260053 of te mailen naar info@nullsalut-welzijn.nl. Of loop bij Salut binnen aan de Rozenstraat 2a in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Salut gaat met ouderen gymen30 augustus 2017 Salut gaat met ouderen gymen Salut gaat iets nieuws doen. Vanaf maandag organiseren zij elke maandag en vrijdag beweeglessen van 45-60 minuten voor 55-plussers in Goor. De lesinhoud wordt afgestemd op de deelnemers. […]
  • SWO Hof van Twente wordt Salut10 mei 2016 SWO Hof van Twente wordt Salut SWO Hof van Twente gaat vanaf vandaag door het leven als Salut. De welzijnsorganisatie heeft de naam omgedoopt, omdat zij zich ook meer in gaan zetten voor jongeren met een probleem in de […]
  • Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit23 augustus 2018 Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit Welzijnsorganisatie Salut uit de Hof van Twente breidt per 1 september haar openingstijden uit. Dit om haar bereikbaarheid te vergroten. Zowel telefonisch als het kantoor aan de […]
  • Openingstijden jongerencentrum De Maan gewijzigd2 januari 2017 Openingstijden jongerencentrum De Maan gewijzigd De vrije inlooptijden bij Jongerencentrum De Maan in de Laarstraat zijn, door een andere personele bezetting, met ingang van het nieuwe jaar veranderd. Jongeren kunnen nu elke dinsdag van […]
  • Wie wordt de ‘Beste Buur’?28 augustus 2018 Wie wordt de ‘Beste Buur’? Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente de zogenoemde 'Beste Buur-verkiezing'. De 'Beste Buur' kan iemand zijn die altijd een oogje in het […]