Metamorfose bij Herfstzon

Woon-zorgcentrum Herfstzon, midden in Goor heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. Zo zijn de keukens en huiskamers allemaal onder handen genomen en zijn het nu gezellige ruimtes waar de bewoners graag zitten. Op de eerste en tweede verdieping is het de bedoeling om voornamelijk bewoners met dementie te verzorgen. Om deze reden zijn de liften en de muur om de lift beplakt met respectievelijk een bos en een weids uitzicht. Dit om de lift meer uit het zicht te halen.

Anja Meulenkamp en Ernie Slag, beiden verzorgende op Herfstzon, hadden het idee opgevat om op beide verdiepingen een tuinbankje te plaatsen. Dit hebben Paul en Herbert Reef uiteindelijk gesponsord voor het verzorgingscentrum. Beiden leverden een bankje, waarvoor medewerkers en bewoners van Herfstzon ze nogmaals wil bedanken.