Druk bezochte Bonte Avond Kinderkamp

Het was weer traditioneel druk tijdens de Bonte Avond op het Houtdorp. Daar waren vanavond vanavond naast de circa 400 kinderen ook ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden om te kijken naar de acts die door de diverse groepen gecreĆ«erd zijn tijdens de afgelopen dagen. De act van groep 7 en 8 met een dans op het nummer Helicopter was de winnende. Tijdens de Bonte Avond werd ook Stefan Huisstede in het zonnetje gezet. Hij is al 25 jaar actief als vrijwilliger op het Goorse Kinderkamp. Morgen is de afsluitende dag. Dan worden de hutten weer afgebroken en zijn diverse spelen. Sluitstuk is het ontbranden van het gebruikte hout op de Hogenkamp. Hieronder een fotoreportage.

Gerelateerde berichten

  • Houtkamp gaat door op historische plek2 juli 2021 Houtkamp gaat door op historische plek Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren […]
  • Tijdelijke buren… (ingezonden brief)30 augustus 2019 Tijdelijke buren… (ingezonden brief) Het Goorse Kinderkamp ligt alweer enkele dagen achter ons en het terrein aan de Hogenkamp ligt er weer bij alsof er niets gebeurd is. Het was een week lang een drukte van belang in de […]
  • Junglekamp in aantocht…19 augustus 2019 Junglekamp in aantocht… Vandaag wordt het veld op de Hogenkamp in gereedheid gebracht voor het jaarlijkse kinderkamp dat morgen begint en vrijdagmiddag zal worden afgesloten. Voor deze editie is als thema de […]
  • Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig2 juli 2019 Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig Het maximaal aantal deelnemers aan het Goorse Kinderkamp is bijna bereikt. Dat betekent dat vana 20 augustus wederom zo'n 400 kinderen zullen timmeren en verven op het houtdorp op De […]
  • Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht18 juli 2018 Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht Het heeft wat langer geduurd dan in voorgaande jaren maar ook dit jaar zit het Goorse Kinderkamp weer vol. Een dikke 400 kinderen zullen vanaf dinsdag 28 augustus weer gaan bouwen aan het […]