Met de kaasbrommer naar Dublin…

Nadat vorige maand een paar Goorse teams de ‘autoversie’ van de Carbagerun voltooide is vandaag een vijftal Gorenaren gefinished in Dublin na een vijfdaagse tocht op brommers. Alwie en Renate Hoek en Constant, Carolien en Martin van de Riet gingen de uitdaging aan en voltooiden de tocht met verve. Afgelopen zondag was de start in Hoek van Holland en na de overtocht werd een reis gemaakt door Engeland, Wales en Ierland. Met name Constant van de Riet baarde overal opzien tijdens de etappes. Hij had zijn brommer omgetoverd in een groot stuk kaas. Aan de brommerversie van de Carbagerun kan worden deelgenomen met brommers die niet jonger zijn 20 jaar oud en een dagwaarde hebben van maximaal €500.

Gerelateerde berichten

  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]
  • Alwie Hoek heeft de benzineblues3 juni 2022 Alwie Hoek heeft de benzineblues Net als veel pomphouders heeft ook Alwie Hoek last van veel chagrijn. Hij kampt zelfs met de benzineblues, laat hij weten. "Dankzij de Nederlandse overheid, die niets doet aan de enorme […]
  • Historisch museum op zoek naar herinneringen voor Hippy-tentoonstelling16 mei 2022 Historisch museum op zoek naar herinneringen voor Hippy-tentoonstelling Het Goors Historisch Museum wil een tentoonstelling opzetten onder de naam ‘De hippe jaren zestig, ook in Goor’ en is daarvoor op zoek naar herinneringen aan de jaren zestig. Hoe werden […]
  • Alwie en Renate al een kwart eeuw een paar3 december 2020 Alwie en Renate al een kwart eeuw een paar Hij is in Goor zo bekend als de bonte hond en dat komt niet in de laatste plaats door zijn bijnaam 'De Oliesheik van Goor'. Gisteren was het op de kop af 25 jaar geleden dat hij getrouwd […]
  • Hoek: “Ga morgen maar tanken”23 maart 2020 Hoek: “Ga morgen maar tanken” Een opmerkelijke post van de Goorse tankstationhouder Alwie Hoek op Facebook vandaag. Hij roept de mensen op, om niet vandaag te komen tanken maar te wachten tot morgen. De prijs van […]