Met de kaasbrommer naar Dublin…

Nadat vorige maand een paar Goorse teams de ‘autoversie’ van de Carbagerun voltooide is vandaag een vijftal Gorenaren gefinished in Dublin na een vijfdaagse tocht op brommers. Alwie en Renate Hoek en Constant, Carolien en Martin van de Riet gingen de uitdaging aan en voltooiden de tocht met verve. Afgelopen zondag was de start in Hoek van Holland en na de overtocht werd een reis gemaakt door Engeland, Wales en Ierland. Met name Constant van de Riet baarde overal opzien tijdens de etappes. Hij had zijn brommer omgetoverd in een groot stuk kaas. Aan de brommerversie van de Carbagerun kan worden deelgenomen met brommers die niet jonger zijn 20 jaar oud en een dagwaarde hebben van maximaal €500.

Gerelateerde berichten

  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]
  • Goorse Los Banditos dwars door Engeland in Carbage Run7 juli 2015 Goorse Los Banditos dwars door Engeland in Carbage Run Het wordt de ultieme vijfdaagse rally genoemd, waar iedereen met een goedkope auto of brommer aan mee kan doen, dwars door de meest uitleenlopende locaties in heel Europa. De Carbage Run […]
  • Whiskey en kaas-proeverij bij De Smidse2 oktober 2019 Whiskey en kaas-proeverij bij De Smidse De Goorse Usquebaugh Society (whiskeyclub) organiseert op vrijdag 11 oktober een whiskey- en kaasavond bij Bar Bistro d'Olde Smidse. Er worden dan door kaaskenner Wim Welberg zes kazen […]
  • Goors kwartet naar Bosnië in Carbage Run4 juli 2016 Goors kwartet naar Bosnië in Carbage Run Het Goorse viertal Youri Haverkate, Marc Vehof, Niek Scholte in 't Hof en Marnix Groothuis zijn vandaag gestart in de zomereditie van de Carbage Run. Dat is een vijfdaagse trip waarin […]
  • Rellie zoekt brommers en fietsen24 april 2019 Rellie zoekt brommers en fietsen De Fiets-Bromgroep van de Goorse Biertent Rellie is voor de komende allegorische optocht tijdens het School- en Volksfeest brommers, motoren, fietsen of onderdelen ervan nodig. Alles uit […]