Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde

Het Hoftoernooi op sportpark ’t Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al uitgeschakeld voor de overwinning omdat alleen de drie ploegen die eerste werden, in de winnaarspoule kwamen. Hector werd tweede in de eerste poule na een doelpuntloos gelijkspel tegen Twenthe en een 0-1 nederlaag tegen Delden. Nadat de groen witten in de groep om de vierde plaats zowel verloor, gelijkspeelde als won, werden ze uiteindelijk vierde. Twenthe verloor verrassend met een doelpunt meer van sv Delden, waardoor het op doelsaldo laatste werd. In de verliezerspoule werden de Tricolores uiteindelijk ook laatste. GFC verloor alles in de poule en om de strijd om de laatste plekken werd gewonnen van Rood Zwart en gelijk gespeeld tegen Twenthe waardoor de ploeg van Romano Lammertink als zevende eindigde.

vv Twenthe verkoor van de latere winnaar sv Delden

Gerelateerde berichten

  • Hoftoernooi volgende klus voor GFC3 augustus 2017 Hoftoernooi volgende klus voor GFC Na de succesvolle organisatie van de twee oefenduels van FC Twente richt GFC zich nu op de volgende klus in dit jubileumjaar. De 'Oudste Goorsche' is namelijk op vrijdag 1 september […]
  • Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend29 juli 2022 Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs weten waar ze aan toe zijn als het gaat om het regionale bekertoernooi en het Hoftoernooi dat om 10 september bij WVV'34 in Hengevelde wordt […]
  • Hector naar Delden, Twenthe naar Rietmolen UPDATE19 maart 2022 Hector naar Delden, Twenthe naar Rietmolen UPDATE Waar GFC dit weekeinde vrijaf heeft gekregen van de KNVB vanwege coronagevallen, komen de eerste elftallen van Hector en Twenthe morgen wel in actie. Hector, dat afgelopen donderdag met […]
  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi26 augustus 2018 Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark 't Piepwillem het duel in de poulefase van het […]