Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde

Het Hoftoernooi op sportpark ’t Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al uitgeschakeld voor de overwinning omdat alleen de drie ploegen die eerste werden, in de winnaarspoule kwamen. Hector werd tweede in de eerste poule na een doelpuntloos gelijkspel tegen Twenthe en een 0-1 nederlaag tegen Delden. Nadat de groen witten in de groep om de vierde plaats zowel verloor, gelijkspeelde als won, werden ze uiteindelijk vierde. Twenthe verloor verrassend met een doelpunt meer van sv Delden, waardoor het op doelsaldo laatste werd. In de verliezerspoule werden de Tricolores uiteindelijk ook laatste. GFC verloor alles in de poule en om de strijd om de laatste plekken werd gewonnen van Rood Zwart en gelijk gespeeld tegen Twenthe waardoor de ploeg van Romano Lammertink als zevende eindigde.

vv Twenthe verkoor van de latere winnaar sv Delden

Gerelateerde berichten

  • Hoftoernooi volgende klus voor GFC3 augustus 2017 Hoftoernooi volgende klus voor GFC Na de succesvolle organisatie van de twee oefenduels van FC Twente richt GFC zich nu op de volgende klus in dit jubileumjaar. De 'Oudste Goorsche' is namelijk op vrijdag 1 september […]
  • Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi26 augustus 2018 Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark 't Piepwillem het duel in de poulefase van het […]
  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • Hoftoernooi prooi voor dames Delden9 juni 2017 Hoftoernooi prooi voor dames Delden De Goorse damesteams zijn er niet in geslaagd om het Hoftoernooi op hun naam te schrijven. Zowel de voetbalsters van GFC, Twenthe en Hector reikten niet tot de eindstrijd. De finale werd […]
  • GFC-dames tweede op Hoftoernooi23 mei 2016 GFC-dames tweede op Hoftoernooi De dames van GFC zijn als tweede ge-eindigd tijdens het eerste Hoftoernooi voor vrouwen. De Goorse voetbaldames moesten in de finale hun meerdere erkennen in het vrouwenteam van Sportclub […]