Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde

Het Hoftoernooi op sportpark ’t Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al uitgeschakeld voor de overwinning omdat alleen de drie ploegen die eerste werden, in de winnaarspoule kwamen. Hector werd tweede in de eerste poule na een doelpuntloos gelijkspel tegen Twenthe en een 0-1 nederlaag tegen Delden. Nadat de groen witten in de groep om de vierde plaats zowel verloor, gelijkspeelde als won, werden ze uiteindelijk vierde. Twenthe verloor verrassend met een doelpunt meer van sv Delden, waardoor het op doelsaldo laatste werd. In de verliezerspoule werden de Tricolores uiteindelijk ook laatste. GFC verloor alles in de poule en om de strijd om de laatste plekken werd gewonnen van Rood Zwart en gelijk gespeeld tegen Twenthe waardoor de ploeg van Romano Lammertink als zevende eindigde.

vv Twenthe verkoor van de latere winnaar sv Delden

Gerelateerde berichten

  • Hoftoernooi volgende klus voor GFC3 augustus 2017 Hoftoernooi volgende klus voor GFC Na de succesvolle organisatie van de twee oefenduels van FC Twente richt GFC zich nu op de volgende klus in dit jubileumjaar. De 'Oudste Goorsche' is namelijk op vrijdag 1 september […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • GFC-dames tweede op Hoftoernooi23 mei 2016 GFC-dames tweede op Hoftoernooi De dames van GFC zijn als tweede ge-eindigd tijdens het eerste Hoftoernooi voor vrouwen. De Goorse voetbaldames moesten in de finale hun meerdere erkennen in het vrouwenteam van Sportclub […]
  • Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi26 augustus 2018 Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark 't Piepwillem het duel in de poulefase van het […]