Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd

Het is hét kindje van Edith Walhof. De Goorse is dé drijvende kracht achter het evenement Happy Car Kids dat vandaag voor de vijfde keer werd georganiseerd met start en finish op het terrein van Aqua+ in Goor. Er werd flink uitgepakt om het de deelnemers, mantelzorgers van de Stiching Informale Zorg (SIZ) en kinderen die revalideren bij ’t Roessingh in Enschede, jet geweldig naar de zin te maken. Er waren 50 deelnemers en 50 klassieke auto’s waarin een tourrit door de omgeving werd gemaakt. Bij terugkomst was het feest met Wipneus en Pim, circus Caroly en de fiets-bromgroep van de Goorse Biertent Rellie die ook acte de presence gaf. “Geweldig hoe iedereen hieraan mee wil werken” aldus Edith Walhof die op haar beurt weer werd geroemd voor haar niet aflatende inzet voor dit goede doel.

Edith Walhof

 

Gerelateerde berichten

  • Stralende zon- en gezichten tijdens Happy Car Kids en Goalympics27 augustus 2016 Stralende zon- en gezichten tijdens Happy Car Kids en Goalympics Maatschappelijke betrokkenheid op een steenworp afstand van elkaar. De Goorse bedrijven Aqua Plus en Yalp toonden vandaag hun menselijke gezicht met de organisatie van twee evenementen […]
  • Prachtige dag voor jonge mantelzorgers tijdens Happy Car Kids9 september 2019 Prachtige dag voor jonge mantelzorgers tijdens Happy Car Kids 50 jonge mantelzorgers hebben afgelopen zaterdag een prachtige middag beleefd tijdens Happy Car Kids. Jonge mantelzorgers zijn kinderen die een familielid hebben met een beperking, […]
  • Mega-order voor Aqua+28 februari 2018 Mega-order voor Aqua+ Aqua+ Sprinklersystemen heeft de grootste order binnengehaald in de 40-jarige geschiedenis van het Goorse bedrijf. Aqua+ gaat de sprinklerinstallatie aanleggen van het nieuwe […]
  • Happy Car Kids weer groot feest14 september 2015 Happy Car Kids weer groot feest Het was weer één groot feest voor 15 kinderen van revalidatiecentrum 't Roessingh. Zaterdagmiddag werden ze in Goor onthaald op het plein van Aqua Plus en in fraaie klassieke auto's […]
  • De droge fontein… (ingezonden brief)28 oktober 2018 De droge fontein… (ingezonden brief) We ontvingen een ingezonden brief van Siegrid Gittel. Zij ergert zich aan het feit dat de fontein in het Goorse stadshart zo slecht wordt onderhouden. Volgens Gittel staat het door Aqua+ […]