Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd

Het is hét kindje van Edith Walhof. De Goorse is dé drijvende kracht achter het evenement Happy Car Kids dat vandaag voor de vijfde keer werd georganiseerd met start en finish op het terrein van Aqua+ in Goor. Er werd flink uitgepakt om het de deelnemers, mantelzorgers van de Stiching Informale Zorg (SIZ) en kinderen die revalideren bij ’t Roessingh in Enschede, jet geweldig naar de zin te maken. Er waren 50 deelnemers en 50 klassieke auto’s waarin een tourrit door de omgeving werd gemaakt. Bij terugkomst was het feest met Wipneus en Pim, circus Caroly en de fiets-bromgroep van de Goorse Biertent Rellie die ook acte de presence gaf. “Geweldig hoe iedereen hieraan mee wil werken” aldus Edith Walhof die op haar beurt weer werd geroemd voor haar niet aflatende inzet voor dit goede doel.

Edith Walhof