Wolters gaat weer een heel eind fietsen…

Hij keerde samen met zijn levensgezel Dianne Derking vorig jaar terug van een lange fietsreis die in Goor begon en in Bangkok eindigde. Nu is hij weer onderweg want hij kan het niet laten. Harrie Wolters (56) is vanochtend vertrokken voor een tocht per tweewieler naar de Noordkaap. Dit keer alleen. De oud-wielrenner en organisator van de Ronde van Goor die gisteren werd verreden, wil in 20 dagen 3300 kilometer afleggen om als ultieme beloning het Noorderlicht te zien. “Dat betekent dat ik zo’n 160 kilometer per dag moet afleggen. Dat moet te doen zijn.” Onderweg hoopt hij op dezelfde gastvrijheid die hij in zijn eerdere reis meemaakte en hoopt hij weer veel mensen onderweg te ontmoeten. Wolters is uit Goor vertrokken richting Duitsland en zal via Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen reizen om de Noordkaap te bereiken. Zijn avonturen zijn te volgen via Facebook via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Harrie Wolters bereikt Noordkaap: “Het was pittig”4 oktober 2018 Harrie Wolters bereikt Noordkaap: “Het was pittig” Harrie Wolters heeft zijn doel wederom bereikt; De Gorenaar heeft in 27 dagen, vanuit Goor, gisteren de Noordkaap bereikt. Vorig jaar kwam 'De Koele' nog in het nieuws toen hij een […]
  • Harrie en Dianne met de fiets van Goor naar Bangkok14 januari 2017 Harrie en Dianne met de fiets van Goor naar Bangkok Het uur U is daar voor Gorenaar Harrie Wolters en zijn vriendin Dianne Derking. Vanochtend vertrekken zij per fiets vanuit hun woning aan de Spoorstraat voor een monstertocht van 11 […]
  • Bigband uitgezwaaid voor bijzondere Thailandtrip27 augustus 2016 Bigband uitgezwaaid voor bijzondere Thailandtrip De leden The Apollo Bigband zijn vanmiddag vanaf het Schoolfeestplein vertrokken voor een bijzondere reis naar Thailand. De Goorse muzikanten werden daar uitgezwaaid door familieleden en […]
  • Toerclub Goor de provincie door23 juni 2020 Toerclub Goor de provincie door De toerclub Goor is afgelopen weekeinde met een kleine groep fietsers de provincie rondgefietst. Bij deze 415 kilometer lange tocht is zo dicht mogelijk langs de provinciegrenzen gefietst […]
  • Harrie Wolters in Portet4 december 2019 Harrie Wolters in Portet Harrie Wolters uit Goor is zondag te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Harrie is 58 jaar en geboren en getogen in Goor. Hij was ooit een verdienstelijk amateur-wielrenner. […]