Frans festijn bij oude gemeentehuis trekt veel bekijks

Ook de tweede uitgave van  het ‘Goors Montmartre’ is een succesformule gebleken. Het lokale schilder- en muziekfestijn werd door veel belangstellenden bezocht bij het oude gemeentehuis. Het Franse Montmartre werd nagebootst in de tuin van het oude raadhuis, waar kunstenaars en beeldhouwers hun talenten etaleerden. Ook de kinderen schilderden naar hartenlust onder begeleiding van Patrick van den Burg. Vanzelfsprekend was er ook Franse muziek en dit Franse festijn werd treffend in beeld gebracht door fotografe Barbara Trienen.

Gerelateerde berichten

  • “Het is een leefwijze”3 september 2019 “Het is een leefwijze” "Het is een leefwijze, een stuk Goorse cultuur waar je je als lid volledig aan committeert." Het zijn de woorden van Barbara Trienen. De Goorse fotografe kroop afgelopen jubileumseizoen […]
  • Bigband Festival trekt meer bezoekers dan voorgaande jaren3 april 2018 Bigband Festival trekt meer bezoekers dan voorgaande jaren Het Bigband Festival Goor trok gisteren in totaal zo'n 20.000 bezoekers. Dat is enkele duizenden mensen meer dan vorig jaar. Het weer werkte gisteren aardig mee en het lijkt erop dat het […]
  • Orkest met ruim 1000 schoolkinderen tijdens Veldtocht8 mei 2017 Orkest met ruim 1000 schoolkinderen tijdens Veldtocht De jaarlijkse Veldtocht voor de Goorse basisschoolleerlingen wordt dit jaar geopend op het terrein van GFC. Dat zal gebeuren door burgemeester Nauta. Daarna vormen alle kinderen één groot […]
  • Kunstzinnig Goor op rijm opgericht3 december 2018 Kunstzinnig Goor op rijm opgericht De stichting Kunstzinnig Goor heeft inmiddels officieel het levenslicht gezien en dat is in stijl gedeeld. Eerder werd al bekend dat de stichting zou worden opgericht om activiteiten en […]
  • Bigbandfestival in beeld…23 april 2019 Bigbandfestival in beeld… Het was een prachtige stralende dag met in totaal meer tussen de 15.000 en 20.000 bezoekers in het Goorse centrum ondanks de kampioenswedstrijd van FC Twente. Het Bigbandfestival Goor is […]