Honden vermaken zich op opening K9-academy

De K9-academy, hondenschool voor training en coaching, is een initiatief van het in Goor woonachtige stel Wiebe en Ramona Dijkstra. Afgelopen zaterdag openden zij hun hondenschool voor de Hof van Twente. Van 10.00 uur tot 13.00 uur was het een komen en gaan van baasjes met hun geliefde viervoeter(s). De honden konden deelnemen aan een mini behendigdheidsparcours en/of een hooperparcours. Onder het genot van een hapje en drankje kon er informatie worden verkregen bij de diverse standjes, na afloop stond er voor de eerste 100 bezoekers een goedgevulde goody-bag klaar. Namens de “hondenwandelclub” de succeswensen voor Wiebe en Ramona met hun nieuwe onderneming.  

 

Gerelateerde berichten

  • ‘Te weinig Gorenaren in gemeenteraad’10 mei 2016 ‘Te weinig Gorenaren in gemeenteraad’ Dat de problemen die spelen op Tuindorp niet bekend waren bij veel gemeenteraadsleden, ligt aan het feit dat er weinig Gorenaren in de raad zitten. Dat vindt PvdA-fractievoorzitter Fred […]
  • Meerman gevierde man bij De Ster2 januari 2013 Meerman gevierde man bij De Ster Nu al het kruid is verschoten van rond de jaarwisseling, stromen er nog berichten binnen over de winnaars tijdens de laatste week van december. Biljartkampioen bij Café de Ster werd Wim […]
  • Modeshow bij Kleurrijk in de Hof18 juni 2018 Modeshow bij Kleurrijk in de Hof Kleurrijk is het jaarlijkse evenement waarbij ontmoeting tussen de verschillende culturen in de Hof centraal staat. En daar hoort volgens de organisatie natuurlijk een multiculturele […]
  • Speelparadijs in De Mossendam12 februari 2020 Speelparadijs in De Mossendam Voor de thuisblijvers staat er deze voorjaarsvakantie weer een grote sportdag op de rol. Op maandag 17 en dinsdag 18 februari wordt De Mossendam weer omgetoverd tot één groot […]
  • Pieter van Zwanenburg neemt afscheid na de gemeenteraadsverkiezingen1 december 2021 Pieter van Zwanenburg neemt afscheid na de gemeenteraadsverkiezingen Wethouder Pieter van Zwanenburg zal na de komende gemeenteraadsverkiezingen niet terugkeren in de gemeentelijke politiek. “Na 12 jaar wethouderschap vind ik het tijd worden dat een […]